Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada

Artiklid


Miks eelistada Jaapani stiilis kööginugasid?

t Autor: Tallinn Cutlery t Lisatud: 22.11.2018

Tallinn Cutlery e-pood pakub Eesti kodu- ja profikokkadele kvaliteetseid Jaapani stiilis kööginugasid. Meie missiooniks on varustada Eesti köögid kvaliteetsete ja teravate lõikevahenditega. Mis teeb Jaapani stiilis noad eriliseks? Tüüpilistest Euroopa kokanugadest erinevad jaapani stiilis noad õhema ja kõvema tera ning väiksema teritusnurga poolest. Seetõttu on need üliteravad ja hoiavad oma teravust kaua. Jaapani noat&u

Loe lisaks... »

Menüü pakub tööd müügikonsultandile!

t Autor: Menüü.ee t Lisatud: 05.05.2014

Seoses arenguplaanidega otsime oma väikese meeskonnaga liituma osalise või täistööajaga MÜÜGIKONSULTANTI! Enne, kui edasi loed, tea, et see töö sobib hästi ka nt osalise koormusega põnevat rakendust otsivale inimesele, kes suudab oma elu ette kujutada ilma 9-17 kontoritooli nühkimiseta ja nõmeda ülemuseta, kes näpuga ette näitaks, mida järgmiseks teha tuleb. Oled huvitatud? Müügikon

Loe lisaks... »

Proovi uut võimaitselist Rama Maestro küpsetusmargariini!

t Autor: Rama Maestro t Lisatud: 29.03.2014

Võimaitseline Rama Maestro (79%) on küpsetusmargariin, mis on suurepärane kreemide ja kookide valmistamiseks. See ühendab endas maitsva või ning kvaliteetsete taimeõlide parimad omadused. Tänu oma võisele maitsele sobib ideaalselt kookide küpsetamiseks. See sulandub suurepäraselt tainasse, hoiab koos tainast ja kreemi ning annab suurepärase, rikkaliku maitse. Võimaitselist Rama Maestrot on mugav ja kiire kasutada

Loe lisaks... »

Algab Menüü.ee ja Nuku retseptikonkurss „Väga maitsev ja tervislik"

t Autor: Menüü.ee t Lisatud: 10.03.2014

NUKU teatri terviselavastus „Lugu kahest vereliblest“ ja toiduportaal Menüü.ee kuulutavad välja retseptikonkursi „Väga maitsev ja tervislik“ ajavahemikul 10. märts–11. aprill. Konkursil osalemiseks valmista toit, mis oleks väga maitsev ja tervislik, näiteks toit lapse sünnipäevalauale, mõnusad suupisted, küpsetis vm. Tee sellest pilt, kirjuta üles retsept ning saada see meile. Retsepte saab saata

Loe lisaks... »

Algab retseptikonkurss "Sügis magusaks"

t Autor: Menüü.ee t Lisatud: 16.10.2013

Kingitus.ee ja Menüü.ee kuulutavad välja suure retseptikonkursi. Saada meile mõne suussulava koogi või magustoidu retsept ja võida suurepärane maitsekoolitus Veinipööningul ning Menüü.ee poolt välja pandud ägedaid kingitusi! Konkursil osalemiseks: 1. Lisa oma retsept ja enda tehtud pilt koogist/magustoidust SIIN; 2. Hinda teiste ja enda retsepte Kingitus.ee facebooki albumis; 3. Kõige kõrgemalt hinnatud

Loe lisaks... »

Retseptikonkursi "Hea kodune toit" tulemused

t Autor: Menüü.ee t Lisatud: 09.08.2013

Meie esimene retseptikonkurss "Hea kodune toit" on edukalt lõppenud, on aeg jagada auhindu! Täname kõiki osalenud ja panustanud kodukokkasid. 6. augustil kogunes 4 liikmeline Menüü.ee ja sponsorite-toetajate esindajatest koosnev žürii, kelle ees oli keeruline ülesanne valida välja parimad toidutretseptid, ning seda vaid piltide, koostisainete ja kirjelduste põhjal. Pealtnäha põnevaid retsepte oli mitmeid ja kohati pani

Loe lisaks... »

Algab retseptikonkurss "Hea kodune toit"

t Autor: Menüü.ee t Lisatud: 19.06.2013

Menüü.ee korraldab retseptikonkursi teemal "HEA KODUNE TOIT". Retseptikonkursi eesmärk on julgustada kõiki osalejaid eksperimenteerima ning leidma viise, kuidas muuta argiroogade valmistamine lihtsaks ja lõbusaks ning tulemus põnevaks ja häid maitseelamusi pakkuvaks. Retseptikonkursi raames on ka sinul, hea Menüü.ee kasutaja ja külastaja, võimalus jagada oma parimaid koduseid toiduretsepte ning võita vahvaid

Loe lisaks... »

Tegija: Kaarel Koržets, Menüü.ee köögipealik

t Autor: Menüü.ee t Lisatud: 14.05.2013

Rubriigis "Tegija" tutvustame persoone, kes meile toidumaailmas huvi pakuvad. Olgu nendeks siis profi- või kodukokad, toidublogijad või lihtsalt põnevad inimesed. Algust teeme meie oma tiimiliikme, Kaarel Korzetsiga, kes seisab Menüü.ee roogade valiku taga. Tere Kaarel, milline on Sinu roll Menüü.ee-s? Minu tegevuseks Menüü.ee-s on uute retseptide katsetamine, nende pildistamine ning avalikuse ette toomine. Lisaks kirjutan vahete

Loe lisaks... »

Iseloomuga maitsed MySpice.ee'st

t Autor: Myspice.ee t Lisatud: 28.04.2013

MySpice.ee pakub laia valiku kõikvõimaliku teravusastmega tšillikastmeid, -maiustusi ja -krõpse. Tšilli on enamasti teatud kui punane kaunjas vili, mis võib süües tekitada suus põletava valutunde ning panna silmad vett jooksma. Miks peaks võimalike ebamugavate tagajärgede juures seda tulekarva vilja oma toidulaual üldse kasutama? MySpice.ee annab tšillikastmete tarbimiseks kolm kaalukat põhjust: t&scaro

Loe lisaks... »

Valmis Menüü.ee mobiilirakendus!

t Autor: Menüü.ee t Lisatud: 03.04.2013

Teadaolevalt esimese toiduportaalina Eestis valmis Menüü.ee-l mobiilirakendus! Mobiilirakendus on mõeldud täiendava ja tasuta mugavusteenusena kõigile Androidi telefoniomanikest registreeritud Menüü.ee kasutajatele. Mobiilirakendus on Menüü.ee toiduportaali peegeldus nutitelefonis, mis muudab menüüde ja ostunimekirjade koostamise ning poeskäimise senisest veelgi mugavamaks. Mobiilirakendus võimaldab: - otsida ja vaadat

Loe lisaks... »

Welcome Cafe - pizzavõlurid Tallinna Lennujaamas

t Autor: Menüü.ee t Lisatud: 20.02.2013

Kes viimasel ajal Tallinna Lennujaamas käinud, võib ehk imestada, miks terminal aeg-ajalt hõrgutavate pizzalõhnadega täitub. Nimelt tegutseb juba mõnda aega lennujaama saabuvate lendude osas kohvik-pizzarestoran Welcome Cafe. Welcome Cafe eristub meie arvates märgatavalt tüüpilistest standardiseeritud ning anonüümsetest lennujaamakohvikutest, pakkudes hingega valmistatud maitseelamusi. Lisaks ehedatele kiviahju pizzadele on i

Loe lisaks... »

Koostöö kauplusega "Bon Appetit"

t Autor: Menüü.ee t Lisatud: 11.02.2013

Menüü.ee alustas koostööd Rocca al Mare keskuses asuva kauplusega „Bon Appetit“, mille valikus on toiduvalmistamiseks vajaminevad vahvad ja vajalikud tarvikud nii harrastajale kui profile. Oleme Menüü.ee kasutajatele ette valmistamas kampaaniat, mille raames loositakse auhinnana välja nii mõnigi põnev tarvik kaupluse rikkalikust tootevalikust. Poes on esindatud inglise brändi Kitchen Craft kvaliteetne tootevalik. "Bo

Loe lisaks... »

Marineerimise maitse

t Autor: Kaarel t Lisatud: 24.10.2012

Mis on marineerimine? Marineerimiseks nimetatakse liha, kala või viljade maitsestamist ning laagerdamist (mõnest tunnist kuni paari päevani) erinevate maitseainete, õlide, äädikate, tsitruliste või kastmete abil. Samas tuntakse marineerimist aga ka ühe võimalusena, kuidas toiduaineid pikemaajaliselt säilitada. Kui kiirmarineerimist kasutatakse põhiliselt liha ning kala puhul, siis viljade puhul on kasutusel enamasti pikema

Loe lisaks... »

Prantsuse köök

t Autor: Kaarel Korzets t Lisatud: 24.10.2012

Prantsuse köök - sõnapaar, mis kuvab nende lugejale pildi luksusest, naudingutest ning glamuurist. Ning seda õigusega. Juba sajandeid tagasi katsid vastuvõttudel ülikute laudu road, mis olid oma värvikülluse ning garneeringutega uhkuseks peoperemeestele ning rõõmuks külalistele. Prantslaste peale võib olla tõesti kade. Nende geograafiline asukoht on igasuguste juurikate-, puuviljade- ning loomade kasvatamiseks

Loe lisaks... »

Kalapäraselt - värske kala ostmine, puhastamine ning fileerimine

t Autor: Kaarel Kozets t Lisatud: 24.10.2012

Kas liha või kala? Või hoopis juurikad? Ehk ei ole need küsimused nii igavikulised kui seda on küsimus munast ja kanast, kuid eriarvamusteks on ainest küllaga. Viies läbi Korzetsi õpiköögi kalakoolitusi küsitakse meilt tihti, et kas me toitume ka kodustes tingimustes ainult kalast? Õpikööklaste suureks pettumuseks olen pidanud aga alati tõdema, et nii Vladislav kui ka mina sööme peale kala ka liha. Ja mis

Loe lisaks... »

Kalapäraselt osa2 - Kalade maitsestamine, kalade praadimine ning kalapuljongite keetmine.

t Autor: Kaarel Kozets t Lisatud: 24.10.2012

Kui eelmises artiklis „Kalapäraselt“ rääkisime kalade kokanduslikust ettevalmistamisest, siis nüüd vaatame üle, mida teha puhastatud kaladega ning kuidas minna edasi. Kalade maitsestamine Kala liha on teadupärast õrnakoeline ning liigselt karmi kohtlemist (ka maitsestamist) ta ei talu. Kõige olulisem on maitsestada piisavalt palju-vähe, et kala säilitaks oma naturaalse maitse, kuid samas poleks mage ega tuim. L

Loe lisaks... »