1
Jõulukook tiramisu küpsistega
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
1
kommentaari
2. Aja samal ajal teises potis keema koore-piimasegu ning keera pisut pärast keematõusmist kuumus madalaks.
3. Sulata väheses toasoojas vees želatiin.
4. Lisa koore-piimasegule suhrkusiirup (õige pisut siirupid võid jätta serveerimiseks), zelatiin ja brändi ning sega korralikult läbi ja jahuta.
5. Kalla jahtunud vedelik sobilikesse portsjonanumatesse ja pane umbes 1-2 tunniks külma.
6. Kaunista magustoitu serveerimisel järelejäänud suhkrusiirupi, melissilehtede ja tuhksuhkruga ning naudi.
Kui soovid, et tarretis portsjonvormist paremini välja tuleks, puista tühi vorm üle õhukese tuhksuhkru vaabaga.
Tweet
« Tagasi
- 5 portsjonit
- 120 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
Tegid seda toitu?
1
kommentaari
Magus koorene tarretis Itaaliast
Koostisained
180 g | Suhkur |
400 ml | Vahukoor (35%) |
50 ml | Piim (2,5%) |
50 ml | Vesi |
15 g | Želatiin |
15 ml | Brändi |
Tuhksuhkur | |
Meliss |
Valmistamine
1. Sulata potis suhkur, lisa sellele 50 ml kuuma (keedetud) vett ja keeda madalal kuumusel segades valmis suhkrusiirup.2. Aja samal ajal teises potis keema koore-piimasegu ning keera pisut pärast keematõusmist kuumus madalaks.
3. Sulata väheses toasoojas vees želatiin.
4. Lisa koore-piimasegule suhrkusiirup (õige pisut siirupid võid jätta serveerimiseks), zelatiin ja brändi ning sega korralikult läbi ja jahuta.
5. Kalla jahtunud vedelik sobilikesse portsjonanumatesse ja pane umbes 1-2 tunniks külma.
6. Kaunista magustoitu serveerimisel järelejäänud suhkrusiirupi, melissilehtede ja tuhksuhkruga ning naudi.
Kui soovid, et tarretis portsjonvormist paremini välja tuleks, puista tühi vorm üle õhukese tuhksuhkru vaabaga.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi