Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
« Tagasi

5 1 1


  • 5 portsjonit
  • 120 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


1
kommentaari

Magus koorene tarretis Itaaliast


Koostisained

180 g Suhkur
400 ml Vahukoor (35%)
50 ml Piim (2,5%)
50 ml Vesi
15 g Želatiin
15 ml Brändi
Tuhksuhkur
Meliss

Valmistamine

1. Sulata potis suhkur, lisa sellele 50 ml kuuma (keedetud) vett ja keeda madalal kuumusel segades valmis suhkrusiirup.
2. Aja samal ajal teises potis keema koore-piimasegu ning keera pisut pärast keematõusmist kuumus madalaks.
3. Sulata väheses toasoojas vees želatiin.
4. Lisa koore-piimasegule suhrkusiirup (õige pisut siirupid võid jätta serveerimiseks), zelatiin ja brändi ning sega korralikult läbi ja jahuta.
5. Kalla jahtunud vedelik sobilikesse portsjonanumatesse ja pane umbes 1-2 tunniks külma.
6. Kaunista magustoitu serveerimisel järelejäänud suhkrusiirupi, melissilehtede ja tuhksuhkruga ning naudi.

Kui soovid, et tarretis portsjonvormist paremini välja tuleks, puista tühi vorm üle õhukese tuhksuhkru vaabaga.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi