- 5 portsjonit
- 120 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
Tegid seda toitu?
1
kommentaari
Magus koorene tarretis Itaaliast
Koostisained
180 g | Suhkur |
400 ml | Vahukoor (35%) |
50 ml | Piim (2,5%) |
50 ml | Vesi |
15 g | Želatiin |
15 ml | Brändi |
Tuhksuhkur | |
Meliss |
Valmistamine
1. Sulata potis suhkur, lisa sellele 50 ml kuuma (keedetud) vett ja keeda madalal kuumusel segades valmis suhkrusiirup.2. Aja samal ajal teises potis keema koore-piimasegu ning keera pisut pärast keematõusmist kuumus madalaks.
3. Sulata väheses toasoojas vees želatiin.
4. Lisa koore-piimasegule suhrkusiirup (õige pisut siirupid võid jätta serveerimiseks), zelatiin ja brändi ning sega korralikult läbi ja jahuta.
5. Kalla jahtunud vedelik sobilikesse portsjonanumatesse ja pane umbes 1-2 tunniks külma.
6. Kaunista magustoitu serveerimisel järelejäänud suhkrusiirupi, melissilehtede ja tuhksuhkruga ning naudi.
Kui soovid, et tarretis portsjonvormist paremini välja tuleks, puista tühi vorm üle õhukese tuhksuhkru vaabaga.
Tweet