0
Juurvilja wok
« Tagasi
0
kommentaari
2. Tõmba köögiviljakoorimise noaga pooliku suvikõrvitsa ühte äärtpidi alla õhukesi ribasid nagu kooriks köögivilja.
3. Seemnetega sisu võib enne lusikaga õrnalt välja koukida ja sobivas laiuses (soovitatavalt umbes 2 cm ) pikad ribad lõikuda
4. Kuumuta pannil õli ning woki kiirelt suvikõrvits õlis
5. Maitsesta näpuotsatäie soola ja pipraga
6. Serveeri mistahes prae või söögi lisandina või kaunista Parmesani laastudega
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Maitsev ja tervislik taimetoit mis sobib iga prae kõrvale, samuti omaette toiduna serveeritult riivitud parmesaniga.
Koostisained
0.5 kg | Suvikõrvits |
2 spl | Oliivõli |
Sidrunipipar | |
Sool |
Valmistamine
1. Pese ja poolita umbes poole kilone suvikõrvits. Värvilisem jääb roog siis kui kasutada tumedama koorega tsukiinit2. Tõmba köögiviljakoorimise noaga pooliku suvikõrvitsa ühte äärtpidi alla õhukesi ribasid nagu kooriks köögivilja.
3. Seemnetega sisu võib enne lusikaga õrnalt välja koukida ja sobivas laiuses (soovitatavalt umbes 2 cm ) pikad ribad lõikuda
4. Kuumuta pannil õli ning woki kiirelt suvikõrvits õlis
5. Maitsesta näpuotsatäie soola ja pipraga
6. Serveeri mistahes prae või söögi lisandina või kaunista Parmesani laastudega
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi