0
Vürtsikas hakklihasupp
« Tagasi
Allikas: Welcome Cafe
Autor: Welcome Cafe
0
kommentaari
2. Kuumuta pannil õli lisa sibul ja porgand. Prae neid madalal kuumusel mõned minutid. Lisa Garam masala ja riivitud ingver.
3. Kuumuta veel, samal ajal segades, mõni minut. Lisa apelsinimahl ja puljong, lase keema tõusta ja keeda, kuni porgand on pehme.
4. Lisa kookospiim ja kasutades saumikserit püreesta supp. Maitsesta soolaga.
5. Lisa nõrutatud punane uba ja lase leemel keema tõusta.
6. Enne serveerimist võid soovi korral raputada peale koriandrit.
Tweet
« Tagasi
- 6-8 portsjonit
- 20+20 min
Allikas: Welcome Cafe
Autor: Welcome Cafe
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Iseloomuga vürtsine supp!
Koostisained
400 ml | Puljong (köögivilja) |
250 ml | Kookospiim |
150 ml | Apelsinimahl |
150 g | Punane uba |
2 tk | Porgand |
1 tk | Sibul |
Toiduõli | |
Ingver (värske) | |
Garam masala | |
Koriander (värske) | |
Sool |
Valmistamine
1. Tükelda sibul ning porgand kuubikuteks. Riivi natuke (umbes 1 cm jagu) ingverit.2. Kuumuta pannil õli lisa sibul ja porgand. Prae neid madalal kuumusel mõned minutid. Lisa Garam masala ja riivitud ingver.
3. Kuumuta veel, samal ajal segades, mõni minut. Lisa apelsinimahl ja puljong, lase keema tõusta ja keeda, kuni porgand on pehme.
4. Lisa kookospiim ja kasutades saumikserit püreesta supp. Maitsesta soolaga.
5. Lisa nõrutatud punane uba ja lase leemel keema tõusta.
6. Enne serveerimist võid soovi korral raputada peale koriandrit.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi