Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
« Tagasi

0 0 0


  • 4-5 portsjonit
  • 30 min

Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Mõnus vaheldus, meeldib kõigile


Koostisained

1000 ml Vesi
400 g Kartul
200 g Vürtsikilud
200 g Vahukoor (35%)
20 g Vutimuna
15 g Puljongikuubik (kala)
15 g Või
1 tk Sibul
0.5 spl Mesi
Nelk
Kalamaitseaine

Valmistamine

1. Aja vesi keema, lisa puljongikuubik, nelk ja tükeldatud sibul ning keeda kuni sibul on pehme.
2. Lisa koor, tükeldatud kartulid, ülejäänud maitseained ja lase keema tõusta.
3. Lisa mesi, või ja hakitud kilu.
4. Keera pliidi kuumus maha ja jäta kaane alla paarika minutiks hauduma. Kontrolli maitset.
5. Serveeri kuumalt keedetud vutimunade ja värske hakitud tilliga. Jätku!

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi