0
Kilutort
« Tagasi
0
kommentaari
2. Lisa koor, tükeldatud kartulid, ülejäänud maitseained ja lase keema tõusta.
3. Lisa mesi, või ja hakitud kilu.
4. Keera pliidi kuumus maha ja jäta kaane alla paarika minutiks hauduma. Kontrolli maitset.
5. Serveeri kuumalt keedetud vutimunade ja värske hakitud tilliga. Jätku!
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Mõnus vaheldus, meeldib kõigile
Koostisained
1000 ml | Vesi |
400 g | Kartul |
200 g | Vürtsikilud |
200 g | Vahukoor (35%) |
20 g | Vutimuna |
15 g | Puljongikuubik (kala) |
15 g | Või |
1 tk | Sibul |
0.5 spl | Mesi |
Nelk | |
Kalamaitseaine |
Valmistamine
1. Aja vesi keema, lisa puljongikuubik, nelk ja tükeldatud sibul ning keeda kuni sibul on pehme.2. Lisa koor, tükeldatud kartulid, ülejäänud maitseained ja lase keema tõusta.
3. Lisa mesi, või ja hakitud kilu.
4. Keera pliidi kuumus maha ja jäta kaane alla paarika minutiks hauduma. Kontrolli maitset.
5. Serveeri kuumalt keedetud vutimunade ja värske hakitud tilliga. Jätku!
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi