0
Kreemikas lambalihapada
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
1
kommentaari
2. Sega retseptis antud maitseained kausis kokku, lisa pähklid, toiduõli ja seemnetest puhastatud ning väiksemaks hakitud tšilli
3. Lõika peekonist 1cm läbimõõduga lõigud ja vala eelnevalt valmistatud maitseaine seguga üle
4. Pane liha 30 minutiks kuni tunniks külmkappi maitsestuma
5. Küpseta küpsetuskotis 200 kraadi juures umbes 30 minutit
Tweet
« Tagasi
- 4 portsjonit
- 1h+45 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
Tegid seda toitu?
1
kommentaari
Vürtsine suutäis terava toidu austajale
Koostisained
1 kg | Sealiha (ribiliha) |
50 g | Maapähkel |
7 spl | Tšilli (pulber) |
5 spl | Sojakaste (hele) |
1 spl | Tabasco kaste |
Toiduõli | |
Pipar (Cayenne) | |
Sool |
Valmistamine
1. Puhasta (vajadusel) pähklid koortest ja purusta väiksemaks2. Sega retseptis antud maitseained kausis kokku, lisa pähklid, toiduõli ja seemnetest puhastatud ning väiksemaks hakitud tšilli
3. Lõika peekonist 1cm läbimõõduga lõigud ja vala eelnevalt valmistatud maitseaine seguga üle
4. Pane liha 30 minutiks kuni tunniks külmkappi maitsestuma
5. Küpseta küpsetuskotis 200 kraadi juures umbes 30 minutit
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi