Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Vürtsikas kanasupp ubadega

« Tagasi

0 0 0


  • 6 portsjonit
  • 45 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Hea, vürtsikas kanasupp.


Koostisained

400 g Oad (punased, konserv)
400 g Kartul
200 g Kanaliha (rinnafilee)
125 g Paprika
100 g Sibul
80 g Porgand
25 g Tomat (keskmine)
10 g Või
10 ml Rapsiõli
4 tk Küüslauk (küüs)
3 spl Ketšup
Puljongipulber (köögivilja)
Tšilli (pulber)
Pipar (must)
Pipar (Cayenne)
Suhkur
Sool

Valmistamine

1. Võta pott, milles tahad suppi valmistada ja pruunista selle põhjas väheses rasvaines eelnevalt tükeldatud kanafilee.
2. Maitsesta kana soola ning värskelt purustatud pipraga ja lisa vesi. Lase segu keema tõusta ning lisa mõne aja pärast kooritud ning tükeldatud kartulid.
3. Samaaegselt prae või ja õli segus kergelt läbi tükeldatud porgand, sibul ja küüslauk. Maitsesta köögiviljapuljongi, soola ja pipraga.
4. Kui sibul on muutunud klaasjaks, lisa segu supile. Jäta kaane alla tasasele tulele keema.
5. Kontrolli juurikate valmimist. Kui kartul on juba poolpehme, siis lisa supile juurde paprika, tomat ja eelnevalt pestud ning nõrutatud punane uba.
6. Lase supp keema ja tee lõplik maitsestus. Lisa ketšup, vajadusel puljongit, soola, pipart, suhkrut ja küüslauku.

Soovitus: Väga hea vürtsise maitse annab supile Thais sweet chili sauce ja Texicana salsa. Kaunista ning serveeri ohtra maitserohelisega.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi