0
Vürtsiselt tsitruseline oasupp
« Tagasi
Allikas: Welcome Cafe
Autor: Welcome Cafe
0
kommentaari
2. Lisa hakkliha ja jätka pruunistamist.
3. Lisa kõik ülejäänud toorained, kalla juurde niipalju vett, et kõik oleks 4-5 cm ulatuses kaetud ja keeda kuni kartul on pehme.
4. Maitsesta julgelt tšilli, soola ja suhkruga.
5. Serveeri värskete basiiliku lehtedega.
Tweet
« Tagasi
- 6-8 portsjonit
- 15+20 min
Allikas: Welcome Cafe
Autor: Welcome Cafe
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Vürtsikas supp, mis maitseb eriti hästi jaheda ilmaga
Koostisained
250 g | Hakkliha (segu) |
100 ml | Apelsinimahl |
4 tk | Kartul |
3 tk | Küüslauk (küüs) |
2 tk | Sibul |
1 tk | Purustatud tomat (konserv) |
1 spl | Tomatipasta |
Basiilik (värske) | |
Toiduõli | |
Tšillipipra helbed | |
Tüümian (kuivatatud) | |
Pipar | |
Suhkur | |
Sool |
Valmistamine
1. Haki sibul ja küüslauk, kuumuta kastrulipõhjas õli ja prae selles veidi sibulat, küüslauku ning ürte.2. Lisa hakkliha ja jätka pruunistamist.
3. Lisa kõik ülejäänud toorained, kalla juurde niipalju vett, et kõik oleks 4-5 cm ulatuses kaetud ja keeda kuni kartul on pehme.
4. Maitsesta julgelt tšilli, soola ja suhkruga.
5. Serveeri värskete basiiliku lehtedega.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi