0
Ahjuliha mädarõikaga
« Tagasi
0
kommentaari
2. Peale ligunemist loputa kurgid veega veelkord üle.
3. Lõika mädarõikajuur umbes 1 cm suurusteks juppideks.
4. Seejärel lõika küüslauguküüned ning mädarõikatükid pikuti pooleks
5. Laota kurgid üksteise kõrvale purki, kata nad mustsõstralehtede, tillivarte, mõne tüki küüslaugu ning mädarõikaga.
6. Jätka kihiti ladumist kuni toorainet jätkub.
7. Keeda 1 liiter vett, sega sinna sisse sool ning kalla kurkidele peale.
Kurgid on valmis järgmiseks hommikuks.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Maitsvad, vähese vaevaga valmivad soolakurgid
Koostisained
1 kg | Kurk (värske, väike) |
10 tk | Mustsõstra lehed |
7 tk | Till (värske, koos vartega) |
5 tk | Küüslauk (küüs) |
30 g | Mädarõika juur |
1 l | Vesi |
2 spl | Sool |
Valmistamine
1. Pane kurgid 2-3 tunniks külma vette ligunema.2. Peale ligunemist loputa kurgid veega veelkord üle.
3. Lõika mädarõikajuur umbes 1 cm suurusteks juppideks.
4. Seejärel lõika küüslauguküüned ning mädarõikatükid pikuti pooleks
5. Laota kurgid üksteise kõrvale purki, kata nad mustsõstralehtede, tillivarte, mõne tüki küüslaugu ning mädarõikaga.
6. Jätka kihiti ladumist kuni toorainet jätkub.
7. Keeda 1 liiter vett, sega sinna sisse sool ning kalla kurkidele peale.
Kurgid on valmis järgmiseks hommikuks.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi