Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Värsked soolakurgid

« Tagasi

5 1 0



Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Maitsvad, vähese vaevaga valmivad soolakurgid


Koostisained

1 kg Kurk (värske, väike)
10 tk Mustsõstra lehed
7 tk Till (värske, koos vartega)
5 tk Küüslauk (küüs)
30 g Mädarõika juur
1 l Vesi
2 spl Sool

Valmistamine

1. Pane kurgid 2-3 tunniks külma vette ligunema.
2. Peale ligunemist loputa kurgid veega veelkord üle.
3. Lõika mädarõikajuur umbes 1 cm suurusteks juppideks.
4. Seejärel lõika küüslauguküüned ning mädarõikatükid pikuti pooleks
5. Laota kurgid üksteise kõrvale purki, kata nad mustsõstralehtede, tillivarte, mõne tüki küüslaugu ning mädarõikaga.
6. Jätka kihiti ladumist kuni toorainet jätkub.
7. Keeda 1 liiter vett, sega sinna sisse sool ning kalla kurkidele peale.

Kurgid on valmis järgmiseks hommikuks.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi