0
Mozzarella-kirsstomatiampsud
« Tagasi
2
kommentaari
2. Tõsta sibul kaussi ning kalla peale pisut veiniäädikat ning suhkrut. Sega kergelt läbi.
3. Pese jääsalat, rukola ning spinat ja lase neil kuivada.
4. Rebi jääsalatist suupärased tükid ning laota suurele taldrikule.
5. Järgmiseks kihiks pane peale spinatilehed ning seejärel rukola.
6. Nüüd laota peale sibulad, poolitatud kirsstomatid ning kuubikuteks lõigatud feta juustu tükid.
7. Sega omavahel kokku sorts oliiviõli ning balsamiäädikat. Pigista juurde pisut sidrunimahla ning maitsesta suhkru ning soolaga.
8. Piserda saadud segu salatile ning serveeri.
Tweet
« Tagasi
2
kommentaari
Imehea värske salat, millele annab maitset feta juust
Koostisained
200 g | Juust (feta) |
200 g | Kirsstomat |
100 g | Jääsalat |
100 g | Rukola (värske) |
50 g | Spinat |
2 tk | Sibul (punane) |
Oliiviõli | |
Balsamiäädikas (tume) | |
Veiniäädikas | |
Sidrun | |
Suhkur | |
Sool |
Valmistamine
1. Puhasta sibul, lõika ta pooleks ning seejärel õhukesteks viiludeks. Tõmba ettevaatlikult viilud üksteise küljest lahti.2. Tõsta sibul kaussi ning kalla peale pisut veiniäädikat ning suhkrut. Sega kergelt läbi.
3. Pese jääsalat, rukola ning spinat ja lase neil kuivada.
4. Rebi jääsalatist suupärased tükid ning laota suurele taldrikule.
5. Järgmiseks kihiks pane peale spinatilehed ning seejärel rukola.
6. Nüüd laota peale sibulad, poolitatud kirsstomatid ning kuubikuteks lõigatud feta juustu tükid.
7. Sega omavahel kokku sorts oliiviõli ning balsamiäädikat. Pigista juurde pisut sidrunimahla ning maitsesta suhkru ning soolaga.
8. Piserda saadud segu salatile ning serveeri.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi