Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Värske kapsa-hakklihahautis

« Tagasi

0 0 0


  • 4 portsjonit
  • u 30 min

Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Klassika: valmib kiirelt ja maitseb nii suurtele kui väikestele


Koostisained

1 tk Sibul
500 g Kapsas (peakapsas)
250 g Hakkliha (sea)
6 tk Kartul
2 tl Hakklihamaitseaine
Sool (mere)
Toiduõli

Valmistamine

1. Kuumuta pannil hakitud sibul klaasjaks, lisa hakkliha.
2. Prae hakkliha kiiresti läbi, lisa maitseained.
3. Sega hulka tükeldatud kartul ja pisut kuuma vett. Lase kaane all haududa u 5 min.
4. Lisa ribadeks hakitud kapsas ja jäta kaane alla hauduma kuni roa valmimiseni.

Serveeri kuumalt maitserohelisega. Jätku!

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi