Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Virsiku-kohupiimakook

« Tagasi

0 0 2


Virsiku-kohupiimakook Virsiku-kohupiimakook
  • 6 portsjonit
  • 50 min

Allikas: Triinu
Autor:

Tegid seda toitu?


2
kommentaari

Hõrk ja mahlane kohupiimakook.


Koostisained

800 g Virsik (konserv)
400 g Kohupiim
200 g Jahu (nisu)
200 g Hapukoor (20%)
125 g Suhkur
100 g Või
4 tk Muna
1 tl Vanillisuhkur
0.5 tl Küpsetuspulber
0.5 tl Sool

Valmistamine

Tainas:
1. Vahusta omavahel toasoe või ja umbes 3/4 suhkru kogusest
2. Sega juurde 1 muna ja omavahel segatud jahu, sool ja küpsetuspulber
3. Määri 26-28cm läbimõõduga vorm ja suru tainas vormi nii, et servad jääksid pisut ülespoole

Täidis:
4. Nüüd pane vorm koos taignaga külma seniks kuni täidist valmistad
5. Sega omavahel hapukoor, kohupiim ja 3 muna
6. Lisa juurde suhkur ja vaniljesuhkur
7. Vala segu taignale
8. Nõruta siirup ja aseta poolikud virsikud tihedalt segusse

Küpseta 175-185 kraadises ahjus 45-60 minutit. Kook muutub pealt kuldseks ja servad krõbedaks.
Eriti maitsev jahtunult!

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi