0
Quiche Lorraine
« Tagasi
Allikas: Rimi retsept
Autor: raili.raine
4
kommentaari
2. Aseta kihiline tainas rasvaga määritud pirukavormi.
3. Vahusta munad, lisa koor, piim, sool ja näpuotsatäis musta pipart.
4. Pane taina peale hakkliha koos tomatitega ja vala see üle munamassiga.
5. Puista üle riivitud juustuga ja küpseta praeahjus 40–45 minutit.
Quiche'i võid serveerida soojalt või jahutatuna. See maitseb suurepäraselt ka koos värske salatiga!
Tweet
« Tagasi
- 8 portsjonit
- 50 min
Allikas: Rimi retsept
Autor: raili.raine
Tegid seda toitu?
4
kommentaari
Lihtne ja kiire kõhutäis
Koostisained
80 g | Juust |
200 g | Hakkliha (veise) |
400 g | Pärmi-lehttaigen |
3 tk | Muna |
180 ml | Vahukoor (35%) |
180 ml | Piim (3,5%) |
6 tk | Päikesekuivatatud tomatid |
1 tl | Sool (ürdi) |
Valmistamine
1. Haki päikese käes kuivatatud tomatid peenemaks ja kuumuta neid koos hakklihaga keskmisel kuumusel pannil.2. Aseta kihiline tainas rasvaga määritud pirukavormi.
3. Vahusta munad, lisa koor, piim, sool ja näpuotsatäis musta pipart.
4. Pane taina peale hakkliha koos tomatitega ja vala see üle munamassiga.
5. Puista üle riivitud juustuga ja küpseta praeahjus 40–45 minutit.
Quiche'i võid serveerida soojalt või jahutatuna. See maitseb suurepäraselt ka koos värske salatiga!
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi