0
Sea sisefilee spinatipadjal
« Tagasi
0
kommentaari
2. Prae hakitud küüslauku kuumal vokkpannil.
3. Lisa soja,- austri,- ning Poppamies Suitsuvaarika BBQ kaste. Maitsesta suhkruga ning kalla juurde aedviljapuljong.
4. Lase kastmel 30 minutit vaiksel kuumusel podiseda.
5. Eemalda sisefileelt kelmed ning lõika umbes 3 cm laiused tükid.
6. Prae fileed kiirest kuumal pannil nii pealt- kui altpoolt pruuniks ning maitsesta soola ja värskelt purustatud pipraga.
7. Tõsta fileed ahjuplaadile ning pane nad 6-7 minutiks 200C ahju. Sellise küpsetusajaga saad liha „medium" ehk seest mahlase. Kui soovid „well done" (ehk täiesti läbiküpsenud) valmidusega liha, siis küpseta liha ahjus 12 minutit.
8. Seni kuni liha küpseb prae kuumal pannil kergelt aedoad läbi, lisa sibulalootsikud ning paari minuti pärast vokkpannilt kaste. Lase kastmel 5 minutit podiseda.
9. Serveeri riisi või kartulitega.
Ps. Liha küpsemise aeg sõltub liha paksusest kui pikalt liha eelnevalt praadida ning ahjust.
Enne roa pakkumist külalistele tasub korra pereseltsis liha küpsetamine läbi proovida.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Roog, millel on kaks peategelast- kaste ning liha
Koostisained
Myspice.ee - iseloomuga maitsed | |
400 g | Veiseliha (sisefilee) |
150 g | Aeduba (külmutatud) |
100 ml | Puljong (köögivilja) |
100 ml | Austrikaste |
70 ml | Sojakaste (hele) |
50 ml | Poppamies Suitsuvaarika BBQ kaste |
3 tk | Küüslauk (küüs) |
2 tk | Sibul (punane) |
1 spl | Suhkur (pruun) |
Toiduõli | |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Lõika sibulatest lootsikukujulised viilud ning tõmba sibulakihid ettevaatlikult üksteise küljest lahti.2. Prae hakitud küüslauku kuumal vokkpannil.
3. Lisa soja,- austri,- ning Poppamies Suitsuvaarika BBQ kaste. Maitsesta suhkruga ning kalla juurde aedviljapuljong.
4. Lase kastmel 30 minutit vaiksel kuumusel podiseda.
5. Eemalda sisefileelt kelmed ning lõika umbes 3 cm laiused tükid.
6. Prae fileed kiirest kuumal pannil nii pealt- kui altpoolt pruuniks ning maitsesta soola ja värskelt purustatud pipraga.
7. Tõsta fileed ahjuplaadile ning pane nad 6-7 minutiks 200C ahju. Sellise küpsetusajaga saad liha „medium" ehk seest mahlase. Kui soovid „well done" (ehk täiesti läbiküpsenud) valmidusega liha, siis küpseta liha ahjus 12 minutit.
8. Seni kuni liha küpseb prae kuumal pannil kergelt aedoad läbi, lisa sibulalootsikud ning paari minuti pärast vokkpannilt kaste. Lase kastmel 5 minutit podiseda.
9. Serveeri riisi või kartulitega.
Ps. Liha küpsemise aeg sõltub liha paksusest kui pikalt liha eelnevalt praadida ning ahjust.
Enne roa pakkumist külalistele tasub korra pereseltsis liha küpsetamine läbi proovida.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi