Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Veise sisefilee idamaises tšillikastmes

« Tagasi

0 0 0


Veise sisefilee idamaises tšillikastmes Veise sisefilee idamaises tšillikastmes
  • 4 portsjonit
  • 30 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Roog, millel on kaks peategelast- kaste ning liha


Koostisained

Myspice.ee - iseloomuga maitsed
400 g Veiseliha (sisefilee)
150 g Aeduba (külmutatud)
100 ml Puljong (köögivilja)
100 ml Austrikaste
70 ml Sojakaste (hele)
50 ml Poppamies Suitsuvaarika BBQ kaste
3 tk Küüslauk (küüs)
2 tk Sibul (punane)
1 spl Suhkur (pruun)
Toiduõli
Pipar (must)
Sool

Valmistamine

1. Lõika sibulatest lootsikukujulised viilud ning tõmba sibulakihid ettevaatlikult üksteise küljest lahti.
2. Prae hakitud küüslauku kuumal vokkpannil.
3. Lisa soja,- austri,- ning Poppamies Suitsuvaarika BBQ kaste. Maitsesta suhkruga ning kalla juurde aedviljapuljong.
4. Lase kastmel 30 minutit vaiksel kuumusel podiseda.
5. Eemalda sisefileelt kelmed ning lõika umbes 3 cm laiused tükid.
6. Prae fileed kiirest kuumal pannil nii pealt- kui altpoolt pruuniks ning maitsesta soola ja värskelt purustatud pipraga.
7. Tõsta fileed ahjuplaadile ning pane nad 6-7 minutiks 200C ahju. Sellise küpsetusajaga saad liha „medium" ehk seest mahlase. Kui soovid „well done" (ehk täiesti läbiküpsenud) valmidusega liha, siis küpseta liha ahjus 12 minutit.
8. Seni kuni liha küpseb prae kuumal pannil kergelt aedoad läbi, lisa sibulalootsikud ning paari minuti pärast vokkpannilt kaste. Lase kastmel 5 minutit podiseda.
9. Serveeri riisi või kartulitega.

Ps. Liha küpsemise aeg sõltub liha paksusest kui pikalt liha eelnevalt praadida ning ahjust.
Enne roa pakkumist külalistele tasub korra pereseltsis liha küpsetamine läbi proovida.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi