0
Soolasiig rosé pipraga
« Tagasi
4
kommentaari
2. Haki sibul kuubikuteks, purusta rose pipar ning küüslauk.
3. Haki till ning pressi sidrunitest mahl.
4. Sega kõik kokku, lisa oliiviõli ning suhkur ja sool.
5. Lao viilud kiht-kihilt sobivasse nõusse. Iga kihi vahele pane hea sorts marinaadi.
6. Aseta kala külmkappi marineeruma.
Marinaad peab jääma tugevamaitseline. Tunda peab olema nii soolast, magusat kui ka haput.
Kala on marineerunud järgmiseks päevaks ning parim paari-kolme päeva jooksul.
Tweet
« Tagasi
4
kommentaari
Suurepärane, marineeritud punane kala
Koostisained
350 g | Lõhe (filee) |
200 ml | Oliiviõli |
5 tk | Küüslauk (küüs) |
2 tk | Sidrun |
3 tl | Pipar (rose) |
1 tk | Sibul |
1 spl | Sool |
1 spl | Suhkur |
Till (värske) |
Valmistamine
1. Lõika kala õhukesteks viiludeks.2. Haki sibul kuubikuteks, purusta rose pipar ning küüslauk.
3. Haki till ning pressi sidrunitest mahl.
4. Sega kõik kokku, lisa oliiviõli ning suhkur ja sool.
5. Lao viilud kiht-kihilt sobivasse nõusse. Iga kihi vahele pane hea sorts marinaadi.
6. Aseta kala külmkappi marineeruma.
Marinaad peab jääma tugevamaitseline. Tunda peab olema nii soolast, magusat kui ka haput.
Kala on marineerunud järgmiseks päevaks ning parim paari-kolme päeva jooksul.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi