Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Õuna-piparmündi-vaniljemoos

« Tagasi

0 0 0



Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Huvitav, vanaaegse hõnguga


Koostisained

1200 g Õun
200 g Piparmünt (värske)
100 g Suhkur
600 g Suhkur (moosi)
20 g Vaniljesuhkur kardemoniga
100 ml Vesi

Valmistamine

Valmistamine: 1. Pane väikesesse potti u 100ml vett, 100g suhkrut ja piparmündilehed. Keeda u 20 min. 2. Kurna siirup läbi sõela ja vala paksupõhjalisse moosikeetmise potti. 3. Lisa tükeldatud ja puhastatud õunad, lase keema tõusta ja keeda aeg-ajalt segades mõned minutid. 3. Tõsta pott pliidilt ja püreesta õunasegu saumikseriga. 4. Tõsta pott tagasi pliidile, lisa moosisuhkur. 4. Keeda tasasel tulel aeg-ajalt segades u 20 min. 5. Koori hoolikalt vaht. 6. Tõsta kuumalt purkidesse ja sule õhukindlalt.
Säilib ületalve toatemperatuuril.
Kasuta pannkookide või pudru lisandiks. Sobib ka hallitusjuustu kõrvale. Naudi!

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi