1
Indiapärased kartulikoogid
« Tagasi
0
kommentaari
Säilib ületalve toatemperatuuril.
Kasuta pannkookide või pudru lisandiks. Sobib ka hallitusjuustu kõrvale. Naudi!
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Huvitav, vanaaegse hõnguga
Koostisained
1200 g | Õun |
200 g | Piparmünt (värske) |
100 g | Suhkur |
600 g | Suhkur (moosi) |
20 g | Vaniljesuhkur kardemoniga |
100 ml | Vesi |
Valmistamine
Valmistamine: 1. Pane väikesesse potti u 100ml vett, 100g suhkrut ja piparmündilehed. Keeda u 20 min. 2. Kurna siirup läbi sõela ja vala paksupõhjalisse moosikeetmise potti. 3. Lisa tükeldatud ja puhastatud õunad, lase keema tõusta ja keeda aeg-ajalt segades mõned minutid. 3. Tõsta pott pliidilt ja püreesta õunasegu saumikseriga. 4. Tõsta pott tagasi pliidile, lisa moosisuhkur. 4. Keeda tasasel tulel aeg-ajalt segades u 20 min. 5. Koori hoolikalt vaht. 6. Tõsta kuumalt purkidesse ja sule õhukindlalt.Säilib ületalve toatemperatuuril.
Kasuta pannkookide või pudru lisandiks. Sobib ka hallitusjuustu kõrvale. Naudi!
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi