0
Rummi-rosina kohupiimakook
« Tagasi
Allikas: http://kirsikuretseptiriiul.wordpress.com/2012/10/02/ouna-kohupiima-purukook/
Autor: Gea
8
kommentaari
Täidis:, 4 õuna, 400-500 gr kohupiima, 200 gr hapukoort, 1 dl suhkrut, 1 sidruni koor + mahl, 4 muna
Valmistamine:
1. Kuumuta ahi 200°C-ni.
2. Haki toasoe või väiksed kuubikud, jahu, suhkur ja küpsetuspulber ühtlaseks purutaoliseks massiks. Parim on seda teha kätega.
3. Kata küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaat ¾ tainapuruga.
4. Vahusta munad suhkruga, sega hulka kohupiim, sidruni riivitud koor ja mahl, munad ja hapukoor. Vala tainale.
5. Koori ja puhasta õunad, lõika õhukesteks viiludeks.
6. Lao õunaviilud kohupiimamassile.
7. Puista peale ülejäänud ¼ tainast ja küpseta ahjus 200°C juures 35-40 minutit.
Tweet
« Tagasi
- 40 min
Allikas: http://kirsikuretseptiriiul.wordpress.com/2012/10/02/ouna-kohupiima-purukook/
Autor: Gea
Tegid seda toitu?
8
kommentaari
Suussulav ja mahlane õunakook.
Koostisained
6 dl | Jahu (nisu) |
3 dl | Suhkur |
400 g | Kohupiim |
200 g | Või |
200 g | Hapukoor (20%) |
4 tk | Muna |
4 tk | Õun |
1 tk | Sidrunikoor (riivitud) |
0.5 tl | Küpsetuspulber |
Valmistamine
Tainas: 6 dl nisujahu, 2 dl suhkrut, ½ tl küpsetuspulbrit, 200 gr võid või margariiniTäidis:, 4 õuna, 400-500 gr kohupiima, 200 gr hapukoort, 1 dl suhkrut, 1 sidruni koor + mahl, 4 muna
Valmistamine:
1. Kuumuta ahi 200°C-ni.
2. Haki toasoe või väiksed kuubikud, jahu, suhkur ja küpsetuspulber ühtlaseks purutaoliseks massiks. Parim on seda teha kätega.
3. Kata küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaat ¾ tainapuruga.
4. Vahusta munad suhkruga, sega hulka kohupiim, sidruni riivitud koor ja mahl, munad ja hapukoor. Vala tainale.
5. Koori ja puhasta õunad, lõika õhukesteks viiludeks.
6. Lao õunaviilud kohupiimamassile.
7. Puista peale ülejäänud ¼ tainast ja küpseta ahjus 200°C juures 35-40 minutit.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi