0
Pesto
« Tagasi
0
kommentaari
2. Pane õunatükid 1dl vee ja 500 g suhkruga keema.
3. Keeda õunad pehmeks, vajadusel püreesta kergelt saumikseriga üle.
4. Lisa potti riivitud ingverjuur, tshillipulber, rosinad ja poolitatud mandlid.
5. Keeda moos paksenemiseni.
6. Lisa äädikas ja maitsesta soolaga.
7. Valmis chutney pane pestud purkidesse ning sule õhukindlalt.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Õuna-chutney ehk vürtsikas õunamoos sobib eelkõige linnuliha, aga ka teiste lihatoitude kõrvale
Koostisained
1 kg | Õun |
500 g | Suhkur |
100 g | Mandlid |
250 g | Rosinad |
2 tl | Tšilli (pulber) |
2 tl | Sinepiseemned |
35 g | Ingver (värske) |
1 tl | Äädikas (30%) |
Sool |
Valmistamine
1. Koori ja puhasta õunad ning lõiks kuubikuteks.2. Pane õunatükid 1dl vee ja 500 g suhkruga keema.
3. Keeda õunad pehmeks, vajadusel püreesta kergelt saumikseriga üle.
4. Lisa potti riivitud ingverjuur, tshillipulber, rosinad ja poolitatud mandlid.
5. Keeda moos paksenemiseni.
6. Lisa äädikas ja maitsesta soolaga.
7. Valmis chutney pane pestud purkidesse ning sule õhukindlalt.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi