Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
« Tagasi

0 0 0


  • 60 min

Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Õuna-chutney ehk vürtsikas õunamoos sobib eelkõige linnuliha, aga ka teiste lihatoitude kõrvale


Koostisained

1 kg Õun
500 g Suhkur
100 g Mandlid
250 g Rosinad
2 tl Tšilli (pulber)
2 tl Sinepiseemned
35 g Ingver (värske)
1 tl Äädikas (30%)
Sool

Valmistamine

1. Koori ja puhasta õunad ning lõiks kuubikuteks.
2. Pane õunatükid 1dl vee ja 500 g suhkruga keema.
3. Keeda õunad pehmeks, vajadusel püreesta kergelt saumikseriga üle.
4. Lisa potti riivitud ingverjuur, tshillipulber, rosinad ja poolitatud mandlid.
5. Keeda moos paksenemiseni.
6. Lisa äädikas ja maitsesta soolaga.
7. Valmis chutney pane pestud purkidesse ning sule õhukindlalt.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi