Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Õuna-apelsini-kardemoni moos

« Tagasi

0 0 0


  • 40 min

Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Väga hea kaaslane pudrule, pannkookidele ja juustule ning rullbiskviidi täideseks


Koostisained

700 g Suhkur (moosi)
1000 g Õun
400 g Apelsin
10 g Kardemoniseemned

Valmistamine

1. Pane paksupõhjalisse potti puhastatud õunad ja pisut vett. Lase keema tõusta ja aeg-ajalt segades keeda mõned minutid.
2. Tõsta pott pliidilt ja püreesta õunasegu saumikseriga.
3. Tõsta pott tagasi pliidile, lisa korralikult pestud ja peeneks tükeldatud apelsin (ära koori), kestadest eemaldatud kardemoniseemned ja moosisuhkur.
4. Keeda tasasel tulel aeg-ajalt segades u 20 min.
5. Koori hoolikalt vaht.
6. Tõsta kuumalt purkidesse ja sule õhukindlalt.
Säilib ületalve toatemperatuuril.
Kasuta pannkookide, pudru lisandiks või näit. rullbiskviidi täidiseks. Sobib ka juustumoosiks. Naudi!

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi