0
Tuunikala-juustumuffinid
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
0
kommentaari
2. Haki sisse või ning sõtku sõrmede vahel ühtlaseks massiks
3. Sõtku sisse külm vesi ning pane taigen pooleks tunniks külma
4. Klopi munad koorega ning maitsesta soola ja pipraga
5. Sega juurde hakitud oliivid, nõrutatud tuunikala ning sidrunimahl
6. Vahuta tainas 24 cm läbimõõduga vormi põhja ja külgedele
7. Eelküpseta tainas ca. 10 minutit 220 C ahjus
8. Võta põhi ahjust välja ning vala täidis eelküpsetatud pirukapõhjale
9. Küpseta kuni muna on kalgendunud.
Kui soovid quiche´st lahjemat varianti, asenda vahukoor kohvikoorega.
Tweet
« Tagasi
- 8 portsjonit
- 30+45 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Maitsev ja rammus pirukas
Koostisained
300 ml | Jahu (nisu) |
300 ml | Vahukoor (35%) |
200 g | Tuunikala (konserv, vees) |
150 g | Või |
7 tk | Oliivid (rohelised) |
3 tk | Muna |
2 spl | Vesi |
1 spl | Sidrunimahl |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Sega kausis jahu soolaga2. Haki sisse või ning sõtku sõrmede vahel ühtlaseks massiks
3. Sõtku sisse külm vesi ning pane taigen pooleks tunniks külma
4. Klopi munad koorega ning maitsesta soola ja pipraga
5. Sega juurde hakitud oliivid, nõrutatud tuunikala ning sidrunimahl
6. Vahuta tainas 24 cm läbimõõduga vormi põhja ja külgedele
7. Eelküpseta tainas ca. 10 minutit 220 C ahjus
8. Võta põhi ahjust välja ning vala täidis eelküpsetatud pirukapõhjale
9. Küpseta kuni muna on kalgendunud.
Kui soovid quiche´st lahjemat varianti, asenda vahukoor kohvikoorega.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi