Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Tuunikala pirukas

« Tagasi

0 0 0


  • 8 portsjonit
  • 30+45 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Maitsev ja rammus pirukas


Koostisained

300 ml Jahu (nisu)
300 ml Vahukoor (35%)
200 g Tuunikala (konserv, vees)
150 g Või
7 tk Oliivid (rohelised)
3 tk Muna
2 spl Vesi
1 spl Sidrunimahl
Pipar (must)
Sool

Valmistamine

1. Sega kausis jahu soolaga
2. Haki sisse või ning sõtku sõrmede vahel ühtlaseks massiks
3. Sõtku sisse külm vesi ning pane taigen pooleks tunniks külma
4. Klopi munad koorega ning maitsesta soola ja pipraga
5. Sega juurde hakitud oliivid, nõrutatud tuunikala ning sidrunimahl
6. Vahuta tainas 24 cm läbimõõduga vormi põhja ja külgedele
7. Eelküpseta tainas ca. 10 minutit 220 C ahjus
8. Võta põhi ahjust välja ning vala täidis eelküpsetatud pirukapõhjale
9. Küpseta kuni muna on kalgendunud.

Kui soovid quiche´st lahjemat varianti, asenda vahukoor kohvikoorega.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi