4
Tomati ja fetajuustuga täidetud kanatasku
« Tagasi
Allikas: Welcome Cafe
Autor: Welcome Cafe
0
kommentaari
2. Kuumuta paksupõhjalises potis õli, pruunista lihatükid pannil, maitsesta soola ning pipraga ja tõsta kõrvale. Piserda potti punaseveiniäädikas ja lase sellel peaaegu ära aurata.
3. Lisa pisut oliivõli ja hakitud sibulad. Lase sibulal keskmisel kuumusel podiseda, kuni tükid on mõnusalt pehmed ja hakkavad juba värvi võtma.
4. Kui sibul on pehme, lisa küüslauk ja jahvatatud paprika. Kuumuta segades läbi, siis lisa punane vein, purustatud tomatid, tomatipüree ja loorberilehed. Maitsesta segu soola, pipra ning suhkruga.
5. Lisa lihatükid ning hauta segu madalal kuumusel umbes 1,5-2 tundi.
6. Sega hautist aegajalt ning lisa pisut vajadusel vett.
Tweet
« Tagasi
- 6-8 portsjonit
- 30+120 min
Allikas: Welcome Cafe
Autor: Welcome Cafe
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Maitsev, tummine liharoog
Koostisained
400 g | Sealiha (kaelakarbonaad) |
80 ml | Vein (punane) |
40 g | Tomatipüree |
15 ml | Veiniäädikas (punane) |
3 tk | Küüslauk (küüs) |
1 tk | Sibul |
1 tk | Purustatud tomat (konserv) |
2 tk | Loorberileht |
Oliivõli | |
Paprika (pulber) | |
Pipar (must) | |
Suhkur | |
Sool |
Valmistamine
1. Tükelda karbonaad u. 2x2 cm tükkideks. Haki sibul ja küüslauk.2. Kuumuta paksupõhjalises potis õli, pruunista lihatükid pannil, maitsesta soola ning pipraga ja tõsta kõrvale. Piserda potti punaseveiniäädikas ja lase sellel peaaegu ära aurata.
3. Lisa pisut oliivõli ja hakitud sibulad. Lase sibulal keskmisel kuumusel podiseda, kuni tükid on mõnusalt pehmed ja hakkavad juba värvi võtma.
4. Kui sibul on pehme, lisa küüslauk ja jahvatatud paprika. Kuumuta segades läbi, siis lisa punane vein, purustatud tomatid, tomatipüree ja loorberilehed. Maitsesta segu soola, pipra ning suhkruga.
5. Lisa lihatükid ning hauta segu madalal kuumusel umbes 1,5-2 tundi.
6. Sega hautist aegajalt ning lisa pisut vajadusel vett.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi