Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Tummine sealiha hautis

« Tagasi

0 0 0


  • 6-8 portsjonit
  • 30+120 min

Allikas: Welcome Cafe
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Maitsev, tummine liharoog


Koostisained

400 g Sealiha (kaelakarbonaad)
80 ml Vein (punane)
40 g Tomatipüree
15 ml Veiniäädikas (punane)
3 tk Küüslauk (küüs)
1 tk Sibul
1 tk Purustatud tomat (konserv)
2 tk Loorberileht
Oliivõli
Paprika (pulber)
Pipar (must)
Suhkur
Sool

Valmistamine

1. Tükelda karbonaad u. 2x2 cm tükkideks. Haki sibul ja küüslauk.
2. Kuumuta paksupõhjalises potis õli, pruunista lihatükid pannil, maitsesta soola ning pipraga ja tõsta kõrvale. Piserda potti punaseveiniäädikas ja lase sellel peaaegu ära aurata.
3. Lisa pisut oliivõli ja hakitud sibulad. Lase sibulal keskmisel kuumusel podiseda, kuni tükid on mõnusalt pehmed ja hakkavad juba värvi võtma.
4. Kui sibul on pehme, lisa küüslauk ja jahvatatud paprika. Kuumuta segades läbi, siis lisa punane vein, purustatud tomatid, tomatipüree ja loorberilehed. Maitsesta segu soola, pipra ning suhkruga.
5. Lisa lihatükid ning hauta segu madalal kuumusel umbes 1,5-2 tundi.
6. Sega hautist aegajalt ning lisa pisut vajadusel vett.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi