1
Tiramisu
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
1
kommentaari
2. Tõsta kastrul madala kuumusega pliidile ning lisa segades vähehaaval 125 ml piima.
3. Kui segu on ühtlane, lisa ülejäänud piim.
4. Kuumuta keskmisel kuumusel segamist jätkates kakao keemiseni.
5. Vähenda kuumust ning vaevu keevana, ikka segades, umbes viis minutit.
6. Tõsta kastrul pliidilt ning lase viis minutit jahtuda.
7. Kuumuta kakao uuesti keemiseni ning keeda madalal kuumusel taaskord viis minutit.
8. Sega omavahel sortsuke külma vett ning maisitärklis.
9. Kalla veega segunenud maisitärklis kakao juurde ning sega kuni kakao pakseneb.
10. Tõsta kakao pliidilt ning lase jahtuda.
11. Vahusta vahukoor 1-2 spl suhkruga.
12. Tõsta jahtunud kakao serveerimisnõusse, lisa lusikaga vahukoort ning serveeri koos meelepäraste marjadega.
Tweet
« Tagasi
- 8 portsjonit
- 10+15 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
1
kommentaari
Rammus, magustoit, mida võib süüa nii kuumalt kui ka jahtunult.
Koostisained
750 ml | Piim (2,5%) |
200 ml | Vahukoor (35%) |
110 g | Suhkur |
75 g | Kakao (mõru) |
2 spl | Maisitärklis |
Valmistamine
1. Sega kakao ning suhkur paksupõhjalises kastrulis.2. Tõsta kastrul madala kuumusega pliidile ning lisa segades vähehaaval 125 ml piima.
3. Kui segu on ühtlane, lisa ülejäänud piim.
4. Kuumuta keskmisel kuumusel segamist jätkates kakao keemiseni.
5. Vähenda kuumust ning vaevu keevana, ikka segades, umbes viis minutit.
6. Tõsta kastrul pliidilt ning lase viis minutit jahtuda.
7. Kuumuta kakao uuesti keemiseni ning keeda madalal kuumusel taaskord viis minutit.
8. Sega omavahel sortsuke külma vett ning maisitärklis.
9. Kalla veega segunenud maisitärklis kakao juurde ning sega kuni kakao pakseneb.
10. Tõsta kakao pliidilt ning lase jahtuda.
11. Vahusta vahukoor 1-2 spl suhkruga.
12. Tõsta jahtunud kakao serveerimisnõusse, lisa lusikaga vahukoort ning serveeri koos meelepäraste marjadega.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi