0
Praekapsas
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
3
kommentaari
2. Kuumuta paksupõhjalises potis pisut õli ning võid.
3. Kalla tükeldatud õunatükid potti ning lase neil vaiksel kuumusel mõni minut haududa.
4. Lisa hapukapsad ning pool tumedast õlust.
5. Kui kapsas juba vaikselt mulisema hakkab lisa 5-6 spl fariinsuhkrut ning maitse järgi tüümiani ja soola.
6. Lisa või tükikesi ning sega kõik korralikult läbi.
7. Lase kapsal podiseda ning kontrolli aegajalt vedeliku taset. Vajadusel vala õlut juurde.
Või ning suhkru kogust võib ise vastavalt maitsele, kas suurendada või vähendada.
Tweet
« Tagasi
- 10 portsjonit
- 10+180 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
3
kommentaari
Ilma lihata valmistatud pruunid hapukapsad
Koostisained
1500 g | Hapukapsas |
500 ml | Õlu (tume) |
100 g | Või |
1 tk | Õun (Granny Smith) |
Tüümian (kuivatatud) | |
Rapsiõli | |
Sool | |
Fariinsuhkur |
Valmistamine
1. Koori ning tükelda õun.2. Kuumuta paksupõhjalises potis pisut õli ning võid.
3. Kalla tükeldatud õunatükid potti ning lase neil vaiksel kuumusel mõni minut haududa.
4. Lisa hapukapsad ning pool tumedast õlust.
5. Kui kapsas juba vaikselt mulisema hakkab lisa 5-6 spl fariinsuhkrut ning maitse järgi tüümiani ja soola.
6. Lisa või tükikesi ning sega kõik korralikult läbi.
7. Lase kapsal podiseda ning kontrolli aegajalt vedeliku taset. Vajadusel vala õlut juurde.
Või ning suhkru kogust võib ise vastavalt maitsele, kas suurendada või vähendada.
Tweet
Kommentaarid
kaarel ütleb:Tänud märkuse eest! Viga on nüüdseks parandatud.
Tiina ütleb:Õlu, õlle, õlut.
Kapsad käivad tumeda õllega.
Kaja Lavi ütleb:Nämmm! See saab jõuluõhtul tehtud! Aitäh!
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi