Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
1.

Retseptikogu - head kodused söögid!

Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Tumeda õllega valminud hapukapsad

« Tagasi

5 1 3


  • 10 portsjonit
  • 10+180 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


3
kommentaari

Ilma lihata valmistatud pruunid hapukapsad


Koostisained

1500 g Hapukapsas
500 ml Õlu (tume)
100 g Või
1 tk Õun (Granny Smith)
Tüümian (kuivatatud)
Rapsiõli
Sool
Fariinsuhkur

Valmistamine

1. Koori ning tükelda õun.
2. Kuumuta paksupõhjalises potis pisut õli ning võid.
3. Kalla tükeldatud õunatükid potti ning lase neil vaiksel kuumusel mõni minut haududa.
4. Lisa hapukapsad ning pool tumedast õlust.
5. Kui kapsas juba vaikselt mulisema hakkab lisa 5-6 spl fariinsuhkrut ning maitse järgi tüümiani ja soola.
6. Lisa või tükikesi ning sega kõik korralikult läbi.
7. Lase kapsal podiseda ning kontrolli aegajalt vedeliku taset. Vajadusel vala õlut juurde.

Või ning suhkru kogust võib ise vastavalt maitsele, kas suurendada või vähendada.

  

Kommentaarid

kaarel ütleb:Tänud märkuse eest! Viga on nüüdseks parandatud.23.12.2013 @ 14:48

Tiina ütleb:Õlu, õlle, õlut.
Kapsad käivad tumeda õllega.23.12.2013 @ 07:11

Kaja Lavi ütleb:Nämmm! See saab jõuluõhtul tehtud! Aitäh!21.12.2012 @ 10:59


Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi