0
Pohlamoos
« Tagasi
0
kommentaari
1. Vispelda munad ja 2 dl suhkrut. (Kohevaks vahustada ei ole vaja.)
2. Sulata 125 g võid
3. Sega eraldi nõus 4 dl jahu ja küpsetuspulber ja lisa see ettevaatlikult segades munade hulka koos 125.grammi sulatatud või ja 1 dl piimaga.
4. Määri võiga küpsetuspaberiga kaetud lahtikäiv koogivorm. Vala taigen vormi ja küpseta umbes 20 min 200 kraadises kuumuses. (Ahjud on erinevad, põhi ei tohi täielikult läbi küpseda.)
Kate:
1. Aseta katteained (1,5 dl suhkrut, 75 g võid, mandlilaastud, 1 spl jahu ja 0,5 dl piima) väikesemasse potti. Kuumuta pidevalt segades keemiseni.
2. Laota mandlisegu koogipõhjale.
3. Küpseta veel 10 - 15 minutit kuni kate on kuldpruun.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Krõbeda mandlikattega maitsev kook.
Koostisained
3 tk | Muna |
3.5 dl | Suhkur |
4 dl | Jahu (nisu) |
1 tl | Küpsetuspulber |
1.5 dl | Piim (2,5%) |
200 g | Või |
100 g | Mandlilaastud |
Valmistamine
Põhi:1. Vispelda munad ja 2 dl suhkrut. (Kohevaks vahustada ei ole vaja.)
2. Sulata 125 g võid
3. Sega eraldi nõus 4 dl jahu ja küpsetuspulber ja lisa see ettevaatlikult segades munade hulka koos 125.grammi sulatatud või ja 1 dl piimaga.
4. Määri võiga küpsetuspaberiga kaetud lahtikäiv koogivorm. Vala taigen vormi ja küpseta umbes 20 min 200 kraadises kuumuses. (Ahjud on erinevad, põhi ei tohi täielikult läbi küpseda.)
Kate:
1. Aseta katteained (1,5 dl suhkrut, 75 g võid, mandlilaastud, 1 spl jahu ja 0,5 dl piima) väikesemasse potti. Kuumuta pidevalt segades keemiseni.
2. Laota mandlisegu koogipõhjale.
3. Küpseta veel 10 - 15 minutit kuni kate on kuldpruun.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi