Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Tortilla de patatas ehk Hispaania omlett

« Tagasi

5 1 0


Tortilla de patatas ehk Hispaania omlett Tortilla de patatas ehk Hispaania omlett
  • 2-3 portsjonit
  • 35 min

Allikas: spanishfood
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Üks parimatest omlettide seas!


Koostisained

3 tk Kartul
1 tk Sibul
4 tk Muna
3 spl Oliiviõli
Sool
Pipar

Valmistamine

1. Koori ja tükelda kartul väikesteks kuubikuteks
2. Haki sibul
3. Klopi munad kausis lahti, lisa sool ja pipar maitse järgi
4. Kuumuta suurel praepannil oliiviõli ning pane kartul ja sibul praadima.
Prae tasasel kuumusel, kuna kuubikud vajavad aega küpsemiseks.
Prae kartuleid seni, kuni need kerge löögiga pooleks lähevad, siis on kartul küps.
5. Kalla praekartul-sibul munasegu hulka ning sega omavahel.
6. Kuumuta pannil oliiviõli ning laota kõik ühtlaselt pannile.
7. Küpseta madalal kuumusel kuni põhi ja ääred on kuldpruunid aga keskel näha veel toorest muna. Siis on õige aeg omlett ringi keerata.
NB! Ringikeeramisel võta appi suur taldrik mis kataks ära panni, pane taldrik tagurpidi pannile ja keera omlett ümber taldrikule. Siis peaks omlett jääma praetud põhi üles poole, misjärel libista see pannile tagasi praadima. Enne libistamist lisa pannile veel natuke oliiviõli.
8. Prae, kuniks põhi on kuldpruun.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi