0
Sea sisefilee spinatipadjal
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
4
kommentaari
2. Prae sibul paksupõhjalises potis või ja õli segus klaasjaks ning lisa seejärel umbes 1 cm suurusteks tükkideks lõigatud paprika.
3. Lisa purustatud tomatid ja loorberilehed, maitsesta saadud segu soola, pipra, suhkru ning peterselliga.
4. Pruunista pannil, kõrgel kuumusel,1 cm suurusteks kuubikuteks lõigutud sea sisefilee tükid.
5. Maitsesta lihatükid praadimise ajal soola ning pipraga.
6. Praetud lihatükid lisa paksupõhjalises potis podisevale segule.
7. Lase kastmel vaiksel kuumusel, aegajalt teda segades, umbes 30-40 minutit podiseda.
Selles retseptis kasutasime roa valmistamiseks sisefileed, kuid soovi korral võid sisefilee asendada omale meelepärase lihatükiga.
Tweet
« Tagasi
- 8 portsjonit
- 20+40 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
4
kommentaari
Maitsev roog seasisefilee ning paprikaga
Koostisained
500 g | Sealiha (sisefilee) |
2 tk | Sibul |
1 tk | Paprika (punane) |
1 tk | Purustatud tomat (konserv) |
3 tk | Loorberileht |
Petersell (kuivatatud) | |
Pipar (must) | |
Suhkur | |
Sool |
Valmistamine
1. Haki ning tükelda sibulad.2. Prae sibul paksupõhjalises potis või ja õli segus klaasjaks ning lisa seejärel umbes 1 cm suurusteks tükkideks lõigatud paprika.
3. Lisa purustatud tomatid ja loorberilehed, maitsesta saadud segu soola, pipra, suhkru ning peterselliga.
4. Pruunista pannil, kõrgel kuumusel,1 cm suurusteks kuubikuteks lõigutud sea sisefilee tükid.
5. Maitsesta lihatükid praadimise ajal soola ning pipraga.
6. Praetud lihatükid lisa paksupõhjalises potis podisevale segule.
7. Lase kastmel vaiksel kuumusel, aegajalt teda segades, umbes 30-40 minutit podiseda.
Selles retseptis kasutasime roa valmistamiseks sisefileed, kuid soovi korral võid sisefilee asendada omale meelepärase lihatükiga.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi