Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Tomatine kalasupp

« Tagasi

0 0 0


  • 10-12 portsjonit
  • 35+15 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Supp, milles tomati magus hapusus loob põneva elamuse


Koostisained

1000 g Lõhe
150 ml Riis (pikateraline)
2 tk Sibul
2 tk Küüslauk (küüs)
2 tk Muna
1 tk Purustatud tomat (konserv)
1 tk Paprika (punane)
Või
Toiduõli
Puna e. oregano (kuivatatud)
Pipar (must)
Suhkur
Sool

Valmistamine

1. Fileeri kala ning aseta tema pea koos rootsuga vaiksel tulel keema. Kala liha eemalda tema naha küljest.
2. Kala keemise ajal haki sibul ning prae või ja õli segus klaasjaks.
3. Lisa kuubikuteks lõigutud paprika.
4. Mõne minuti pärast lisa hakitud küüslauk, prae 2-3 minutit ning kalla seejärel segule purustatud tomatid.
5. Maitsesta tomatisegu pune, suhkru ning soolaga. Lase segul vaiksel kuumusel 20 minutit podiseda.
6. Praadimiste ajal jälgi kala keemist. Riisu tekkiv vaht, lase kalakogul umbes 10 minutit keeda ning tõsta seejärel pea koos rootsuga välja.
7. Kalla tomatisegu supileeme sisse. Maitsesta suppi pipra, soola ning suhkruga.
8. Lisa riis ning keeda niikaua kuni riis on pehme.
9. Lisa keedetud ning jämeda riiviga riivitud munad ning tükkideks lõigatud kala.
10. Lase supil mõni minut enne söömist kaane all maitsestuda.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi