0
Muskaatkõrvitsasupp tomatikuubikute ja basiilikuga
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
0
kommentaari
2. Kala keemise ajal haki sibul ning prae või ja õli segus klaasjaks.
3. Lisa kuubikuteks lõigutud paprika.
4. Mõne minuti pärast lisa hakitud küüslauk, prae 2-3 minutit ning kalla seejärel segule purustatud tomatid.
5. Maitsesta tomatisegu pune, suhkru ning soolaga. Lase segul vaiksel kuumusel 20 minutit podiseda.
6. Praadimiste ajal jälgi kala keemist. Riisu tekkiv vaht, lase kalakogul umbes 10 minutit keeda ning tõsta seejärel pea koos rootsuga välja.
7. Kalla tomatisegu supileeme sisse. Maitsesta suppi pipra, soola ning suhkruga.
8. Lisa riis ning keeda niikaua kuni riis on pehme.
9. Lisa keedetud ning jämeda riiviga riivitud munad ning tükkideks lõigatud kala.
10. Lase supil mõni minut enne söömist kaane all maitsestuda.
Tweet
« Tagasi
- 10-12 portsjonit
- 35+15 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Supp, milles tomati magus hapusus loob põneva elamuse
Koostisained
1000 g | Lõhe |
150 ml | Riis (pikateraline) |
2 tk | Sibul |
2 tk | Küüslauk (küüs) |
2 tk | Muna |
1 tk | Purustatud tomat (konserv) |
1 tk | Paprika (punane) |
Või | |
Toiduõli | |
Puna e. oregano (kuivatatud) | |
Pipar (must) | |
Suhkur | |
Sool |
Valmistamine
1. Fileeri kala ning aseta tema pea koos rootsuga vaiksel tulel keema. Kala liha eemalda tema naha küljest.2. Kala keemise ajal haki sibul ning prae või ja õli segus klaasjaks.
3. Lisa kuubikuteks lõigutud paprika.
4. Mõne minuti pärast lisa hakitud küüslauk, prae 2-3 minutit ning kalla seejärel segule purustatud tomatid.
5. Maitsesta tomatisegu pune, suhkru ning soolaga. Lase segul vaiksel kuumusel 20 minutit podiseda.
6. Praadimiste ajal jälgi kala keemist. Riisu tekkiv vaht, lase kalakogul umbes 10 minutit keeda ning tõsta seejärel pea koos rootsuga välja.
7. Kalla tomatisegu supileeme sisse. Maitsesta suppi pipra, soola ning suhkruga.
8. Lisa riis ning keeda niikaua kuni riis on pehme.
9. Lisa keedetud ning jämeda riiviga riivitud munad ning tükkideks lõigatud kala.
10. Lase supil mõni minut enne söömist kaane all maitsestuda.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi