0
Arbuusi-feta-rukolasalat
« Tagasi
0
kommentaari
2. Poolita kirsstomatid või lõika suured tomatid väiksemateks tükkideks.
3. Koori vajadusel kurk ja tükelda kaussi.
4. Sega kastme jaoks kokku oliivõli, sidrunimahl,mesi,sool ja pipar ning vala salatile.
5. Sega kergelt läbi ja serveeri prae kõrvale.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Mõnus lisand igale praele.
Koostisained
15 tk | Kirsstomat |
3 tk | Kurk (värske, väike) |
1 tk | Rukola (värske) |
1 spl | Sidrunimahl |
3 spl | Oliivõli |
0.5 spl | Mesi |
Sidrunipipar | |
Sool |
Valmistamine
1. Näpi vajadusel suuremad rucola lehed väiksemaks ja pane kaussi.2. Poolita kirsstomatid või lõika suured tomatid väiksemateks tükkideks.
3. Koori vajadusel kurk ja tükelda kaussi.
4. Sega kastme jaoks kokku oliivõli, sidrunimahl,mesi,sool ja pipar ning vala salatile.
5. Sega kergelt läbi ja serveeri prae kõrvale.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi