Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Tomati ja fetajuustuga täidetud kanatasku

« Tagasi

0 0 4


  • 4 portsjonit
  • 15+20 min

Allikas: Welcome Cafe
Autor:

Tegid seda toitu?


4
kommentaari

Welcome Cafes valmiv hittroog


Koostisained

500 g Kanaliha (rinnafilee)
4 spl Majonees
2 spl Mesi
80 g Juust (feta)
1 tk Tomat
1 spl Toiduõli
Spinat
Karri (pulber)
Fariinsuhkur
Sool

Valmistamine

1. Portsjoneeri kanafileed ja lõika nende pealmisele poolele piklik sisselõige.
2. Valmista meest, majoneesist, õlist, fariinsuhkrust ja karrist vedel kaste, maitsesta soolaga. Määri kanafileed üleni kastmega kokku, määri kokku ka sisselõige.
3. Haki tomat kuubikuteks ja spinat ribadeks, sega fetajuustuga.
4. Aseta igasse filee sisselõikesse lusikatäis feta täidist. Aseta fileed küpsetuspaberiga kaetud plaadile üksteise kõrvale.
5. Küpseta 200C ahjus umbes 30 minutit kuni filee on kenasti läbi küpsenud.
6. Kaunistuseks kasuta spinatilehti ja tomativiile.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi