0
Musta ploomi ja fetaga täidetud sealiharullid
« Tagasi
0
kommentaari
2. Litsu liha noatagaosaga pisut õhemaks ning miatsesta soola ning värskelt purustatud pipraga.
3. Täidise valmistamiseks tükelda sibulad, marineeritud kurgid, küüslaugu küüned ja paprika väiksemateks kuubikuteks ning maitsesta soola ja musta pipraga.
4. Jaota täidis lihale nii, et servad jäävad umbes 1,5-2 cm vabaks. Keera liha rulli ja kinnita vajadusel niidiga.
5. Pruunisata liha kuumal pannil ja aseta potti veega kaetult keema.
6. Keeda rulle umbes 45 minutit.
7. Liha pehmenedes lisa potti rõõsk koor ning keeda kuni koor muutub paksemaks (vajadusel võib kastet paksendada jahuga).
8. Eemalda rullidelt niidid ning serveeri näiteks kartuli ja toorsalatiga
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Paprika ning sibulatäidisega liharullid
Koostisained
1 kg | Sealiha (välisfilee) |
200 g | Sibul |
200 ml | Vahukoor (35%) |
100 g | Marineeritud kurk |
100 g | Paprika |
25 g | Küüslauk |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Lõika liha viiludeks.2. Litsu liha noatagaosaga pisut õhemaks ning miatsesta soola ning värskelt purustatud pipraga.
3. Täidise valmistamiseks tükelda sibulad, marineeritud kurgid, küüslaugu küüned ja paprika väiksemateks kuubikuteks ning maitsesta soola ja musta pipraga.
4. Jaota täidis lihale nii, et servad jäävad umbes 1,5-2 cm vabaks. Keera liha rulli ja kinnita vajadusel niidiga.
5. Pruunisata liha kuumal pannil ja aseta potti veega kaetult keema.
6. Keeda rulle umbes 45 minutit.
7. Liha pehmenedes lisa potti rõõsk koor ning keeda kuni koor muutub paksemaks (vajadusel võib kastet paksendada jahuga).
8. Eemalda rullidelt niidid ning serveeri näiteks kartuli ja toorsalatiga
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi