2
Täidetud baklažaan
« Tagasi
0
kommentaari
2. Kata seene pind toorsuitsu peekoni viiludega ja määri laiali teelusikatäis pestot.
3. aseta sinna parasjagu rukolat ja tükelda peale sinihallitusjuustu.
4. Sinna peale suru kergelt tomativiil ja maitsesta tomat kergelt soolaga.
5. Kõige peale riivi mõnd pehmemat juustu ja küpseta 185 kraadi juures umbes 15-20 min.
Uskumatult toekas ja lahe söök mida serveeri rohelise salati, kirsstomatite ja tilga oliivõliga.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Vahvat suurt Portobello seent annab kasutada nii mitmel erineval moel, siin on üks neist
Koostisained
4 tk | Seen (portobello) |
4 tk | Peekon (toorsuitsu viil) |
4 tl | Pesto (basiilikuga) |
Rukola (värske) | |
40 g | Juust (sinihallitus) |
1 tk | Tomat (keskmine) |
50 g | Juust |
Sool |
Valmistamine
1. Õlita ahjuplaat ja aseta seen kübar allapoole plaadile ( eemalda seene jalg noaga).2. Kata seene pind toorsuitsu peekoni viiludega ja määri laiali teelusikatäis pestot.
3. aseta sinna parasjagu rukolat ja tükelda peale sinihallitusjuustu.
4. Sinna peale suru kergelt tomativiil ja maitsesta tomat kergelt soolaga.
5. Kõige peale riivi mõnd pehmemat juustu ja küpseta 185 kraadi juures umbes 15-20 min.
Uskumatult toekas ja lahe söök mida serveeri rohelise salati, kirsstomatite ja tilga oliivõliga.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi