0
Dipikaste baklažaaniga
« Tagasi
2
kommentaari
2. Võid kasutada ühe poole sisu täidise hulgas,haki see vajadusel väiksemateks tükkideks
3. Prae pannil koos hakkliha, sibul, seened, 1/2 baklazaani sisu, paprika. Maitsesta soola pipraga
4. Nüüd täida pooled selle seguga, peale võid panna veidi rucolat, basiilikulehti, peterselli või värsket koriandrit. Sinna peale viiluta tomat ja maitsesta see kergelt
5. Nüüd riivi juust ja sega hulka majonees ning laota segu üle mõlema poole
6. Määri ahjupann õliga ja piserda või määri õli kergelt ka baklažaani külgedele
7. Praeb ahjus 200 kraadi juures umbes 30-45 min
Soovitatav on hakklihasegu baklazaanile äärest ääreni panna, nii ei jää servad kuivaks.
Tweet
« Tagasi
2
kommentaari
Lihtne ja teistmoodi lihatoit
Koostisained
300 g | Hakkliha (veise) |
100 g | Juust (riivitud) |
10 tk | Shampinjon |
1 tk | Baklažaan |
1 tk | Sibul |
1 tk | Tomat (keskmine) |
0.5 tk | Paprika |
3 spl | Majonees |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Poolita ja tühjenda supilusikaga baklažaan seestpoolt nii, et allesjääva osa paksus oleks nii põhjas kui külgedel enamvähem sama (umbes 1-1,5cm)2. Võid kasutada ühe poole sisu täidise hulgas,haki see vajadusel väiksemateks tükkideks
3. Prae pannil koos hakkliha, sibul, seened, 1/2 baklazaani sisu, paprika. Maitsesta soola pipraga
4. Nüüd täida pooled selle seguga, peale võid panna veidi rucolat, basiilikulehti, peterselli või värsket koriandrit. Sinna peale viiluta tomat ja maitsesta see kergelt
5. Nüüd riivi juust ja sega hulka majonees ning laota segu üle mõlema poole
6. Määri ahjupann õliga ja piserda või määri õli kergelt ka baklažaani külgedele
7. Praeb ahjus 200 kraadi juures umbes 30-45 min
Soovitatav on hakklihasegu baklazaanile äärest ääreni panna, nii ei jää servad kuivaks.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi