Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Täidetud baklažaan

« Tagasi

5 2 2


  • 4 portsjonit
  • 60 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


2
kommentaari

Lihtne ja teistmoodi lihatoit


Koostisained

300 g Hakkliha (veise)
100 g Juust (riivitud)
10 tk Shampinjon
1 tk Baklažaan
1 tk Sibul
1 tk Tomat (keskmine)
0.5 tk Paprika
3 spl Majonees
Pipar (must)
Sool

Valmistamine

1. Poolita ja tühjenda supilusikaga baklažaan seestpoolt nii, et allesjääva osa paksus oleks nii põhjas kui külgedel enamvähem sama (umbes 1-1,5cm)
2. Võid kasutada ühe poole sisu täidise hulgas,haki see vajadusel väiksemateks tükkideks
3. Prae pannil koos hakkliha, sibul, seened, 1/2 baklazaani sisu, paprika. Maitsesta soola pipraga
4. Nüüd täida pooled selle seguga, peale võid panna veidi rucolat, basiilikulehti, peterselli või värsket koriandrit. Sinna peale viiluta tomat ja maitsesta see kergelt
5. Nüüd riivi juust ja sega hulka majonees ning laota segu üle mõlema poole
6. Määri ahjupann õliga ja piserda või määri õli kergelt ka baklažaani külgedele
7. Praeb ahjus 200 kraadi juures umbes 30-45 min

Soovitatav on hakklihasegu baklazaanile äärest ääreni panna, nii ei jää servad kuivaks.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi