3
Šampinjonisupp sulatatud juustuga
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
0
kommentaari
2. Sega omavahel õli ja maitseainesegu ning kasta seened üleni segusse. Kui õli jääb üle,siis pane lusikaga seene sisse
3. Tükelda sinihallitusjuust ja topi tükid seentesse ning keera ümber seene peekoniviil nii, et otsad jääksid ülespoole ja saaks tikuga kinnitada
Umbes 10 min. 185-200 kraadi juures ja serveeri rohelise salatipadja ning kirsstomatiga või suuremale seltskonnale kandikult tikusuupistena.
Tweet
« Tagasi
- 1 portsjonit
- 5+10 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Lihtne ja ülimaitsev seeneamps, mis sobib hästi ka peolauale
Koostisained
3 tk | Shampinjon |
3 tk | Peekon (toorsuitsu viil) |
25 g | Juust (sinihallitus) |
0.5 tl | Salatimaitseainesegu |
1 spl | Oliivõli |
Valmistamine
1. Eemalda seentelt varred ja puhasta seenekübarad õrnalt harjakese või näppudega.2. Sega omavahel õli ja maitseainesegu ning kasta seened üleni segusse. Kui õli jääb üle,siis pane lusikaga seene sisse
3. Tükelda sinihallitusjuust ja topi tükid seentesse ning keera ümber seene peekoniviil nii, et otsad jääksid ülespoole ja saaks tikuga kinnitada
Umbes 10 min. 185-200 kraadi juures ja serveeri rohelise salatipadja ning kirsstomatiga või suuremale seltskonnale kandikult tikusuupistena.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi