2
Kanahakkliha-riisivorm
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
4
kommentaari
2. Koori ja haki sibul
3. Koori ja riivi porgand
4. Kuumuta pannil õli sees sibul ja porgand, lisa hakkliha ning prae läbi
5. Lisa purustatud tomatid ning tšillikaste, maitsesta soola ja musta pipraga
6. Hauta kuni porgand on pehme
7. Lisa pannisegu tatrale ning sega hoolikalt läbi
8. Hauta veel mõned minutid ning tõsta tulelt
Antud roa juures kasutati kanahakkliha, kuid sobib ka tavaline veise- või seguhakkliha.
Tweet
« Tagasi
- 4 portsjonit
- 10+30 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
Tegid seda toitu?
4
kommentaari
Vahelduseks kartulile ja pastatoodetele - maitseb kogu perele.
Koostisained
450 g | Hakkliha (linnu) |
400 g | Purustatud tomat (konserv) |
250 g | Tatar |
50 g | Magus tšillikaste |
2 tk | Porgand |
1 tk | Sibul |
1 spl | Rapsiõli |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Keeda tatar2. Koori ja haki sibul
3. Koori ja riivi porgand
4. Kuumuta pannil õli sees sibul ja porgand, lisa hakkliha ning prae läbi
5. Lisa purustatud tomatid ning tšillikaste, maitsesta soola ja musta pipraga
6. Hauta kuni porgand on pehme
7. Lisa pannisegu tatrale ning sega hoolikalt läbi
8. Hauta veel mõned minutid ning tõsta tulelt
Antud roa juures kasutati kanahakkliha, kuid sobib ka tavaline veise- või seguhakkliha.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi