Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Tatra-kanahakkliha hautis köögiviljadega

« Tagasi

5 2 4


  • 4 portsjonit
  • 10+30 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


4
kommentaari

Vahelduseks kartulile ja pastatoodetele - maitseb kogu perele.


Koostisained

450 g Hakkliha (linnu)
400 g Purustatud tomat (konserv)
250 g Tatar
50 g Magus tšillikaste
2 tk Porgand
1 tk Sibul
1 spl Rapsiõli
Pipar (must)
Sool

Valmistamine

1. Keeda tatar
2. Koori ja haki sibul
3. Koori ja riivi porgand
4. Kuumuta pannil õli sees sibul ja porgand, lisa hakkliha ning prae läbi
5. Lisa purustatud tomatid ning tšillikaste, maitsesta soola ja musta pipraga
6. Hauta kuni porgand on pehme
7. Lisa pannisegu tatrale ning sega hoolikalt läbi
8. Hauta veel mõned minutid ning tõsta tulelt

Antud roa juures kasutati kanahakkliha, kuid sobib ka tavaline veise- või seguhakkliha.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi