0
Pelmeenisupp
« Tagasi
Allikas: Welcome Cafe
Autor: Welcome Cafe
1
kommentaari
2. Lisa loorber, mõned pipraterad ning sool.
3. Koori ning haki sibulad ja porgandid. Kuumuta sibul pannil õli klaasjaks ning lisa seejärel porgandid.
4. Lisa praetud porgandid ning sibulad supileemele. Samuti lisa supileemele puhastatud ning suupärasteks tükkideks lõigatud kartulid.
5. Pese kaalikas ning lõika kuubikuteks. Puhasta kapsas ja haki peenikeseks.
6. Pane odrakruup eraldi vette keema (kruubid võib eelmisel päeval likku panna).
7. Lisa keevasse puljongisse kaalikas ja kapsas.
8. Keeda supp peaaegu valmis, lisa kruubid ning maitsesta.
9. Võta liha supist välja, lõika tükikesteks ning pane nad supileeme sisse tagasi.
9. Lase supil mõni minut kaane all maitsestuda ning serveeri maitserohelisega.
Tweet
« Tagasi
- 8-10 portsjonit
- 20+40 min
Allikas: Welcome Cafe
Autor: Welcome Cafe
Tegid seda toitu?
1
kommentaari
Toitev heatujusupp
Koostisained
500 g | Sealiha |
400 g | Kapsas (peakapsas) |
80 g | Odrakruup |
80 g | Kaalikas |
6 tk | Kartul |
3 tk | Porgand |
2 tk | Sibul |
2 tk | Loorberileht |
Toiduõli | |
Maitseroheline | |
Pipar | |
Sool |
Valmistamine
1. Aseta liha külma veega keema ning koori seejärel lihast tekkiv vaht.2. Lisa loorber, mõned pipraterad ning sool.
3. Koori ning haki sibulad ja porgandid. Kuumuta sibul pannil õli klaasjaks ning lisa seejärel porgandid.
4. Lisa praetud porgandid ning sibulad supileemele. Samuti lisa supileemele puhastatud ning suupärasteks tükkideks lõigatud kartulid.
5. Pese kaalikas ning lõika kuubikuteks. Puhasta kapsas ja haki peenikeseks.
6. Pane odrakruup eraldi vette keema (kruubid võib eelmisel päeval likku panna).
7. Lisa keevasse puljongisse kaalikas ja kapsas.
8. Keeda supp peaaegu valmis, lisa kruubid ning maitsesta.
9. Võta liha supist välja, lõika tükikesteks ning pane nad supileeme sisse tagasi.
9. Lase supil mõni minut kaane all maitsestuda ning serveeri maitserohelisega.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi