Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
« Tagasi

5 1 1


  • 8-10 portsjonit
  • 20+40 min

Allikas: Welcome Cafe
Autor:

Tegid seda toitu?


1
kommentaari

Toitev heatujusupp


Koostisained

500 g Sealiha
400 g Kapsas (peakapsas)
80 g Odrakruup
80 g Kaalikas
6 tk Kartul
3 tk Porgand
2 tk Sibul
2 tk Loorberileht
Toiduõli
Maitseroheline
Pipar
Sool

Valmistamine

1. Aseta liha külma veega keema ning koori seejärel lihast tekkiv vaht.
2. Lisa loorber, mõned pipraterad ning sool.
3. Koori ning haki sibulad ja porgandid. Kuumuta sibul pannil õli klaasjaks ning lisa seejärel porgandid.
4. Lisa praetud porgandid ning sibulad supileemele. Samuti lisa supileemele puhastatud ning suupärasteks tükkideks lõigatud kartulid.
5. Pese kaalikas ning lõika kuubikuteks. Puhasta kapsas ja haki peenikeseks.
6. Pane odrakruup eraldi vette keema (kruubid võib eelmisel päeval likku panna).
7. Lisa keevasse puljongisse kaalikas ja kapsas.
8. Keeda supp peaaegu valmis, lisa kruubid ning maitsesta.
9. Võta liha supist välja, lõika tükikesteks ning pane nad supileeme sisse tagasi.
9. Lase supil mõni minut kaane all maitsestuda ning serveeri maitserohelisega.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi