0
Ananassi-kookose smuuti
« Tagasi
1
kommentaari
2. Vahusta munad ja 2 dl suhkrut kohevaks vahuks.
3. Sulata 150 g võid. Lisa sulavõi ja 2 dl ananassikompoti vedelikku vahustatud munamassile.
4. Sega omavahel jahu, küpsetuspulber ja sool ning lisa viimasena taignasse.
5. Vala taigen vormi ananassiviilude peale ja silu ühtlaseks.
6. Küpseta 180 kraadises ahjus 30-35 minutit. Ahjust välja võttes lase 10 minutit jahtuda ja keera alusele ümber (ettevattust, suhkrusiirupit võib tilkuda).
Serveeri vahukooretupsu või vaniljejäätisega.
Tweet
« Tagasi
1
kommentaari
Maitsev ja mahlane puuviljakook, samas lihtne valmistada.
Koostisained
200 g | Või |
1.5 dl | Fariinsuhkur |
1 tk | Ananassikompott (rõngad) |
1 tk | Kirsikompott |
2 tk | Muna |
2 dl | Suhkur |
3 dl | Jahu (nisu) |
1.5 tl | Küpsetuspulber |
0.5 tl | Sool |
Valmistamine
1. Sulata 50g võid ja vala see vormi põhja. (Võib ka otse vormis sulatada. Kasutasin 26.cm läbimõõduga ümmargust vormi.) Pudista fariinsuhkur ühtlase kihina sulavõile peale ja laota ananassirõngad ilusa mustrina suhkrukihile. Ananassirõngaste keskele ja vahele võid asetada kivideta kirsse. Kui on hooaeg, siis kasuta värskeid kirsse, muul ajal kompotti või külmutatud kivideta marju.2. Vahusta munad ja 2 dl suhkrut kohevaks vahuks.
3. Sulata 150 g võid. Lisa sulavõi ja 2 dl ananassikompoti vedelikku vahustatud munamassile.
4. Sega omavahel jahu, küpsetuspulber ja sool ning lisa viimasena taignasse.
5. Vala taigen vormi ananassiviilude peale ja silu ühtlaseks.
6. Küpseta 180 kraadises ahjus 30-35 minutit. Ahjust välja võttes lase 10 minutit jahtuda ja keera alusele ümber (ettevattust, suhkrusiirupit võib tilkuda).
Serveeri vahukooretupsu või vaniljejäätisega.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi