Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Tagurpidi ananassikook

« Tagasi

0 0 1


  • 15+35 min

Autor:

Tegid seda toitu?


1
kommentaari

Maitsev ja mahlane puuviljakook, samas lihtne valmistada.


Koostisained

200 g Või
1.5 dl Fariinsuhkur
1 tk Ananassikompott (rõngad)
1 tk Kirsikompott
2 tk Muna
2 dl Suhkur
3 dl Jahu (nisu)
1.5 tl Küpsetuspulber
0.5 tl Sool

Valmistamine

1. Sulata 50g võid ja vala see vormi põhja. (Võib ka otse vormis sulatada. Kasutasin 26.cm läbimõõduga ümmargust vormi.) Pudista fariinsuhkur ühtlase kihina sulavõile peale ja laota ananassirõngad ilusa mustrina suhkrukihile. Ananassirõngaste keskele ja vahele võid asetada kivideta kirsse. Kui on hooaeg, siis kasuta värskeid kirsse, muul ajal kompotti või külmutatud kivideta marju.
2. Vahusta munad ja 2 dl suhkrut kohevaks vahuks.
3. Sulata 150 g võid. Lisa sulavõi ja 2 dl ananassikompoti vedelikku vahustatud munamassile.
4. Sega omavahel jahu, küpsetuspulber ja sool ning lisa viimasena taignasse.
5. Vala taigen vormi ananassiviilude peale ja silu ühtlaseks.
6. Küpseta 180 kraadises ahjus 30-35 minutit. Ahjust välja võttes lase 10 minutit jahtuda ja keera alusele ümber (ettevattust, suhkrusiirupit võib tilkuda).
Serveeri vahukooretupsu või vaniljejäätisega.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi