0
Arbuusi-feta-rukolasalat
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
0
kommentaari
2. Prae fileed kuumal pannil, maitsestades liha soola ning värskelt purustatud pipraga.
3. Lisa maitse järgi salveid ning hakitud küüslauguküüned. Lisa mesi ning prae fileetükke veel paar minutit kuni liha on küps.
4. Rebi jääsalat suupärasteks tükkideks ning laota salat paraja suurusega taldrikule.
5. Lisa tomatitükid, ribadeks rebitud mozzarella ning rukola.
6. Laota salatile kanatükid ning kalla ühtlaselt peale omavahel eelnevalt kokkusegatud oliiviõli ja pesto.
7. Lõpetuseks kata salat basiilikulehtedega.
Kõrvale sobib hea külm valge vein.
Tweet
« Tagasi
- 8 portsjonit
- 20 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Kerge kanasalat suviseks õhtuks
Koostisained
400 g | Kanaliha (rinnafilee) |
500 g | Jääsalat |
150 g | Juust (mozzarella) |
5 tk | Küüslauk (küüs) |
4 tk | Tomat |
4 spl | Oliiviõli |
1 spl | Mesi |
1 spl | Pesto (päikesekuivatatud tomatiga) |
Toiduõli | |
Basiilik (värske) | |
Rukola (värske) | |
Salvei | |
Sool | |
Pipar |
Valmistamine
1. Lõika kanafilee meelepärase suurusega tükkideks.2. Prae fileed kuumal pannil, maitsestades liha soola ning värskelt purustatud pipraga.
3. Lisa maitse järgi salveid ning hakitud küüslauguküüned. Lisa mesi ning prae fileetükke veel paar minutit kuni liha on küps.
4. Rebi jääsalat suupärasteks tükkideks ning laota salat paraja suurusega taldrikule.
5. Lisa tomatitükid, ribadeks rebitud mozzarella ning rukola.
6. Laota salatile kanatükid ning kalla ühtlaselt peale omavahel eelnevalt kokkusegatud oliiviõli ja pesto.
7. Lõpetuseks kata salat basiilikulehtedega.
Kõrvale sobib hea külm valge vein.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi