0
Köögiviljasupp loomalihaga
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
0
kommentaari
2. Puhasta porgand ja sibul, tükelda ribadeks ning prae või ja õli segus
3. Kui liha on juba enam-vähem pehme, lisa supile kooritud ning tükeldatud kartulid ja viilutatud kapsas, mõne aja möödudes ka praetud köögiviljad
4. Keeda suppi seni, kui kartul on pehme, lisa purustatud küüslauk, paprika ja vajadusel maitsesta soola ning pipraga
5. Lase enne serveerimist mõned minutid maitsestuda
Serveeri maitserohelisega.
Tweet
« Tagasi
- 10 portsjonit
- 45 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Lihtne supp, mis sisaldab paprikat, aedvilju ning liha
Koostisained
900 g | Kartul |
600 g | Sealiha |
250 g | Kapsas (peakapsas) |
200 g | Paprika |
200 g | Porgand |
120 tk | Sibul |
20 g | Küüslauk |
10 g | Või |
10 ml | Rapsiõli |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Lõika sealiha kangideks ja pruunista pannil või potis. Maitsesta pisut soola ja pipraga ning pane veega keema2. Puhasta porgand ja sibul, tükelda ribadeks ning prae või ja õli segus
3. Kui liha on juba enam-vähem pehme, lisa supile kooritud ning tükeldatud kartulid ja viilutatud kapsas, mõne aja möödudes ka praetud köögiviljad
4. Keeda suppi seni, kui kartul on pehme, lisa purustatud küüslauk, paprika ja vajadusel maitsesta soola ning pipraga
5. Lase enne serveerimist mõned minutid maitsestuda
Serveeri maitserohelisega.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi