3
Suitsukana-ananassi quiche
« Tagasi
Allikas: http://toidutare.ee/küpsetised/pirukad_ja_pitsad/1113C/#Suitsukana-kulebjaaka
Autor: Angeelika Kang (lisas kasutaja maarj228)
0
kommentaari
2. Sega kana, ananass, sulajuust, riivjuust ja tüümian.
3. Tõsta täidis tainale ja keera see tihedalt rulli.
4. Pintselda pirukat pealt munaga ja küpseta ahjus 200-kraadi juures 25 minutit või kuni piruka pind on ilus kuldpruun.
Tweet
« Tagasi
- 8 portsjonit
- 40-60 min
Allikas: http://toidutare.ee/küpsetised/pirukad_ja_pitsad/1113C/#Suitsukana-kulebjaaka
Autor: Angeelika Kang (lisas kasutaja maarj228)
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Kiiresti valmiv pirukas maitseb kõige paremini ahjusoojalt. Täidiseks sobivad nii suitsukana rinnafilee, koib kui -kintsud.
Koostisained
1000 g | Lehttaigen (külmutatud) |
300 g | Suitsukana (koib) |
227 g | Ananass (konserv) |
200 g | Sulatatud juust |
1 tk | Muna |
1 spl | Tüümian (värske) |
100 g | Juust (riivitud) |
Valmistamine
1. Rulli tainas piklikuks tükiks. Haki broileriliha ja nõruta ananss.2. Sega kana, ananass, sulajuust, riivjuust ja tüümian.
3. Tõsta täidis tainale ja keera see tihedalt rulli.
4. Pintselda pirukat pealt munaga ja küpseta ahjus 200-kraadi juures 25 minutit või kuni piruka pind on ilus kuldpruun.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi