Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Suitsukana kulebjaaka

« Tagasi

0 0 0


  • 8 portsjonit
  • 40-60 min

Allikas: http://toidutare.ee/küpsetised/pirukad_ja_pitsad/1113C/#Suitsukana-kulebjaaka
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Kiiresti valmiv pirukas maitseb kõige paremini ahjusoojalt. Täidiseks sobivad nii suitsukana rinnafilee, koib kui -kintsud.


Koostisained

1000 g Lehttaigen (külmutatud)
300 g Suitsukana (koib)
227 g Ananass (konserv)
200 g Sulatatud juust
1 tk Muna
1 spl Tüümian (värske)
100 g Juust (riivitud)

Valmistamine

1. Rulli tainas piklikuks tükiks. Haki broileriliha ja nõruta ananss.
2. Sega kana, ananass, sulajuust, riivjuust ja tüümian.
3. Tõsta täidis tainale ja keera see tihedalt rulli.
4. Pintselda pirukat pealt munaga ja küpseta ahjus 200-kraadi juures 25 minutit või kuni piruka pind on ilus kuldpruun.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi