0
Suitsukana kulebjaaka
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
3
kommentaari
2. Lisa või-porgandi segule omavahel eelnevalt segatud jahu, kaerahelbed, 0,5 tl soola ning küpsetuspulber. Sega kõik ühtlaseks taignaks.
3. Saadud taigen pane küpsetuspaberile 26 cm koogivormi ning suru ühtlaselt põhja ning äärtele.
4. Küpseta eelkuumutatud 200C ahjus umbes 10 minutit.
5. Lõika porrulauk pooleks ning pese vajadusel üle.
6. Viiluta poolitatud porrulauk ning prae kuumal pannil kergelt läbi.
7. Kui porrulauk hakkab valmis saama lisa hakitud küüslauk ning prae veel 2-3 minutit.
8. Puhasta kanaliha kondi küljest ning haki liha pisut väiksemateks tükikesteks.
9. Sega omavahel muna ning piim ja lisa seejärel saadud segu hulka kanaliha ning porrulauk. Maitsesta soola, pune ning värskelt purustatud pipraga.
10. Sega mass kergelt läbi ning aseta saadud segu eelküpsetatud pirukapõhjale.
11. Kata pirukas meelepärase koguse ananassi tükkidega.
11. Aseta pirukas ahju ning küpseta 200C juures umbes 20 minutit.
12. Mõni minut enne piruka väljavõtmist lisa riivitud juust.
Tweet
« Tagasi
- 8 portsjonit
- 20+20 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
3
kommentaari
Krõbedapõhjaline lahtine pirukas
Koostisained
300 g | Suitsukana (koib) |
100 g | Juust |
100 g | Porgand |
100 g | Kaerahelbed (kiir) |
100 ml | Jahu (nisu) |
100 g | Või |
100 ml | Piim (2,5%) |
2 tk | Küüslauk (küüs) |
1 tk | Porrulauk |
1 tk | Muna |
1 tl | Küpsetuspulber |
Ananass (konserv) | |
Rapsiõli | |
Pune e. oregano (kuivatatud) | |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Sega toasoe või riivitud porgandiga ühtlaseks.2. Lisa või-porgandi segule omavahel eelnevalt segatud jahu, kaerahelbed, 0,5 tl soola ning küpsetuspulber. Sega kõik ühtlaseks taignaks.
3. Saadud taigen pane küpsetuspaberile 26 cm koogivormi ning suru ühtlaselt põhja ning äärtele.
4. Küpseta eelkuumutatud 200C ahjus umbes 10 minutit.
5. Lõika porrulauk pooleks ning pese vajadusel üle.
6. Viiluta poolitatud porrulauk ning prae kuumal pannil kergelt läbi.
7. Kui porrulauk hakkab valmis saama lisa hakitud küüslauk ning prae veel 2-3 minutit.
8. Puhasta kanaliha kondi küljest ning haki liha pisut väiksemateks tükikesteks.
9. Sega omavahel muna ning piim ja lisa seejärel saadud segu hulka kanaliha ning porrulauk. Maitsesta soola, pune ning värskelt purustatud pipraga.
10. Sega mass kergelt läbi ning aseta saadud segu eelküpsetatud pirukapõhjale.
11. Kata pirukas meelepärase koguse ananassi tükkidega.
11. Aseta pirukas ahju ning küpseta 200C juures umbes 20 minutit.
12. Mõni minut enne piruka väljavõtmist lisa riivitud juust.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi