Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Suitsukana-ananassi quiche

« Tagasi

5 2 3


  • 8 portsjonit
  • 20+20 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


3
kommentaari

Krõbedapõhjaline lahtine pirukas


Koostisained

300 g Suitsukana (koib)
100 g Juust
100 g Porgand
100 g Kaerahelbed (kiir)
100 ml Jahu (nisu)
100 g Või
100 ml Piim (2,5%)
2 tk Küüslauk (küüs)
1 tk Porrulauk
1 tk Muna
1 tl Küpsetuspulber
Ananass (konserv)
Rapsiõli
Pune e. oregano (kuivatatud)
Pipar (must)
Sool

Valmistamine

1. Sega toasoe või riivitud porgandiga ühtlaseks.
2. Lisa või-porgandi segule omavahel eelnevalt segatud jahu, kaerahelbed, 0,5 tl soola ning küpsetuspulber. Sega kõik ühtlaseks taignaks.
3. Saadud taigen pane küpsetuspaberile 26 cm koogivormi ning suru ühtlaselt põhja ning äärtele.
4. Küpseta eelkuumutatud 200C ahjus umbes 10 minutit.
5. Lõika porrulauk pooleks ning pese vajadusel üle.
6. Viiluta poolitatud porrulauk ning prae kuumal pannil kergelt läbi.
7. Kui porrulauk hakkab valmis saama lisa hakitud küüslauk ning prae veel 2-3 minutit.
8. Puhasta kanaliha kondi küljest ning haki liha pisut väiksemateks tükikesteks.
9. Sega omavahel muna ning piim ja lisa seejärel saadud segu hulka kanaliha ning porrulauk. Maitsesta soola, pune ning värskelt purustatud pipraga.
10. Sega mass kergelt läbi ning aseta saadud segu eelküpsetatud pirukapõhjale.
11. Kata pirukas meelepärase koguse ananassi tükkidega.
11. Aseta pirukas ahju ning küpseta 200C juures umbes 20 minutit.
12. Mõni minut enne piruka väljavõtmist lisa riivitud juust.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi