Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Spinati-ricotta lasanje

« Tagasi

5 1 0


Spinati-ricotta lasanje Spinati-ricotta lasanje
  • 6 portsjonit
  • 25+25 min

Allikas: mitmetest retseptidest omalooming
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Ehe näide sellest, et ka vege toit saab olla väga maitsev ja kõhtu täitev


Koostisained

400 g Spinat
500 g Kohupiim (ricotta)
15 tk Pasta (lasagne)
2 spl Oliiviõli
3 tk Küüslauk (küüs)
1 tl Puna e. oregano (kuivatatud)
1 tk Purustatud tomat (konserv)
100 g Või
1 tk Sibul
600 ml Piim (2,5%)
2 spl Jahu (nisu)
125 g Riivjuust
0.5 tl Muskaatpähkel (pulber)
Pipar
Sool

Valmistamine

1. Lisa pannile oliiviõli ning prae purustatud spinat koos purustatud küüslauguga, lisa sool ja oregano.
2. Lisa ricotta juust ning sega ühtlaseks massiks.
3. Valmista jahu-piima kaste: sulata potipõhjas või, prae sibul klaasjaks, lisa jahu ning kuumuta kuldkollaseks, lisa piim, maitsesta soola, pipra ja muskaadiga. Sega pidevalt kuniks kaste on omandanud ühtlase soovitud paksuse.
4. Vala klaasvormi põhja tomatikonserv.
5. Lao esimene kiht lasanjeplaatidest, vajadusel poolita, et kogu vorm saaks kaetud.Kõige pealmiseks kihiks peaks jääma spinati-ricotta segu
6. Määri esimene kiht jahu-piima kastet
7. Lao teine kiht lasanjeplaate
8. Tilguta vett plaatidele
9. Määri spinatisegu plaatidele
10. Lao 3 kiht lasnjeplaate
11. Määri kastet
12. Lao ka viimane 4. kiht lasanjeplaate ning tilguta vett.
13. Kõige peale pane spinati segu ning raputa peale riivjuust
14. Küpseta 180 kraadi juures umbes 25 minutit kuni juust on kuldpruun.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi