Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Spinati-lõhesupp

« Tagasi

5 3 0


  • 8-10 portsjonit
  • 20+30 min

Allikas: Welcome Cafe
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Spinatine lõhesupp, millele lisamaitset annab koor


Koostisained

1.5 kg Lõhe
200 ml Kohvikoor (10%)
100 g Spinat
4 tk Kartul
2 tk Porgand
1 tk Sibul
1 tk Porrulauk
Petersell
Toiduõli
Pipar
Suhkur
Sool

Valmistamine

1. Fileeri kala ning aseta tema pea koos rootsuga vaiksel tulel keema. Kala liha eemalda tema naha küljest ning lõigu tükkideks.
2. Puhasta sibul ning porgandid, lõigu nad kuubikuteks ning prae vaiksel kuumusel kergelt läbi. Samamoodi prae kergelt läbi ka porrulauk.
3. Praadimiste ajal jälgi kala keemist. Riisu tekkiv vaht, lase kalakogul umbes 10 minutit keeda ning tõsta seejärel pea koos rootsuga välja.
4. Maitsesta leent soola, pipra ning suhkruga.
5. Kalla supi sisse praetud komponendid ning kooritud ja suupärasteks tükkideks lõigatud kartulid.
6. Kui kartulid on pehmed lisa kalatükid ning hakitud spinat.
7. Lase supil mõni minut veel vaiksel kuumusel podiseda, keera kuumus seejärel kinni ning lisa kohvikoor.
8. Enne serveerimist lisa peterselli.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi