0
Lõhepasta suvikõrvitsa ning spinatiga
« Tagasi
Allikas: Welcome Cafe
Autor: Welcome Cafe
0
kommentaari
2. Puhasta sibul ning porgandid, lõigu nad kuubikuteks ning prae vaiksel kuumusel kergelt läbi. Samamoodi prae kergelt läbi ka porrulauk.
3. Praadimiste ajal jälgi kala keemist. Riisu tekkiv vaht, lase kalakogul umbes 10 minutit keeda ning tõsta seejärel pea koos rootsuga välja.
4. Maitsesta leent soola, pipra ning suhkruga.
5. Kalla supi sisse praetud komponendid ning kooritud ja suupärasteks tükkideks lõigatud kartulid.
6. Kui kartulid on pehmed lisa kalatükid ning hakitud spinat.
7. Lase supil mõni minut veel vaiksel kuumusel podiseda, keera kuumus seejärel kinni ning lisa kohvikoor.
8. Enne serveerimist lisa peterselli.
Tweet
« Tagasi
- 8-10 portsjonit
- 20+30 min
Allikas: Welcome Cafe
Autor: Welcome Cafe
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Spinatine lõhesupp, millele lisamaitset annab koor
Koostisained
1.5 kg | Lõhe |
200 ml | Kohvikoor (10%) |
100 g | Spinat |
4 tk | Kartul |
2 tk | Porgand |
1 tk | Sibul |
1 tk | Porrulauk |
Petersell | |
Toiduõli | |
Pipar | |
Suhkur | |
Sool |
Valmistamine
1. Fileeri kala ning aseta tema pea koos rootsuga vaiksel tulel keema. Kala liha eemalda tema naha küljest ning lõigu tükkideks.2. Puhasta sibul ning porgandid, lõigu nad kuubikuteks ning prae vaiksel kuumusel kergelt läbi. Samamoodi prae kergelt läbi ka porrulauk.
3. Praadimiste ajal jälgi kala keemist. Riisu tekkiv vaht, lase kalakogul umbes 10 minutit keeda ning tõsta seejärel pea koos rootsuga välja.
4. Maitsesta leent soola, pipra ning suhkruga.
5. Kalla supi sisse praetud komponendid ning kooritud ja suupärasteks tükkideks lõigatud kartulid.
6. Kui kartulid on pehmed lisa kalatükid ning hakitud spinat.
7. Lase supil mõni minut veel vaiksel kuumusel podiseda, keera kuumus seejärel kinni ning lisa kohvikoor.
8. Enne serveerimist lisa peterselli.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi