0
Ahjuroog kanakintsu ja köögiviljadega
« Tagasi
Allikas: Welcome Cafe
Autor: Welcome Cafe
0
kommentaari
2. Kuumuta pannil õli, lisa sibul ja peekon, prae kuni sibul on kuldse värvusega.
3. Lisa küüslauk ning prae veel veidi.
4. Tõsta praetud toiduained kõrvale.
5. Paneeri kanakintsud jahu sees. Lisa kuumale pannile õli ning paprikapulbrit. Kuldpruunista kanakintsud pannil.
6. Aseta sibul-peekon-küüslauk tagasi tulele (poti sees) ning lisa oad, purustatud tomatid, tüümian ning niipalju vett, et kõik oleks kaetud.
7. Maitsesta soola, suhkru ning värskelt purustatud pipraga.
8. Lase segul korraks keema tõusta. Aseta kanakintsud paksupõhjalisse potti ning vala üle tomatikastmega.
9 Küpseta vaiksel kuumusel kuni kanakintsud on küpsed.
Tweet
« Tagasi
- 4 portsjonit
- 20+40 min
Allikas: Welcome Cafe
Autor: Welcome Cafe
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Kanaroog tomatises kastmes
Koostisained
8 tk | Kanaliha (poolkoib) |
200 g | Konservuba (valge) |
100 g | Peekon (suitsutatud) |
4 tk | Küüslauk (küüs) |
1 tk | Sibul |
1 tk | Purustatud tomat (konserv) |
Jahu (nisu) | |
Toiduõli | |
Paprika (pulber) | |
Tüümian (kuivatatud) | |
Pipar (must) | |
Suhkur | |
Sool |
Valmistamine
1. Lõika peekon ribadeks, tükelda sibul ja küüslauk väikseks.2. Kuumuta pannil õli, lisa sibul ja peekon, prae kuni sibul on kuldse värvusega.
3. Lisa küüslauk ning prae veel veidi.
4. Tõsta praetud toiduained kõrvale.
5. Paneeri kanakintsud jahu sees. Lisa kuumale pannile õli ning paprikapulbrit. Kuldpruunista kanakintsud pannil.
6. Aseta sibul-peekon-küüslauk tagasi tulele (poti sees) ning lisa oad, purustatud tomatid, tüümian ning niipalju vett, et kõik oleks kaetud.
7. Maitsesta soola, suhkru ning värskelt purustatud pipraga.
8. Lase segul korraks keema tõusta. Aseta kanakintsud paksupõhjalisse potti ning vala üle tomatikastmega.
9 Küpseta vaiksel kuumusel kuni kanakintsud on küpsed.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi