Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
« Tagasi

5 1 0


  • 4 portsjonit
  • 20+40 min

Allikas: Welcome Cafe
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Kanaroog tomatises kastmes


Koostisained

8 tk Kanaliha (poolkoib)
200 g Konservuba (valge)
100 g Peekon (suitsutatud)
4 tk Küüslauk (küüs)
1 tk Sibul
1 tk Purustatud tomat (konserv)
Jahu (nisu)
Toiduõli
Paprika (pulber)
Tüümian (kuivatatud)
Pipar (must)
Suhkur
Sool

Valmistamine

1. Lõika peekon ribadeks, tükelda sibul ja küüslauk väikseks.
2. Kuumuta pannil õli, lisa sibul ja peekon, prae kuni sibul on kuldse värvusega.
3. Lisa küüslauk ning prae veel veidi.
4. Tõsta praetud toiduained kõrvale.
5. Paneeri kanakintsud jahu sees. Lisa kuumale pannile õli ning paprikapulbrit. Kuldpruunista kanakintsud pannil.
6. Aseta sibul-peekon-küüslauk tagasi tulele (poti sees) ning lisa oad, purustatud tomatid, tüümian ning niipalju vett, et kõik oleks kaetud.
7. Maitsesta soola, suhkru ning värskelt purustatud pipraga.
8. Lase segul korraks keema tõusta. Aseta kanakintsud paksupõhjalisse potti ning vala üle tomatikastmega.
9 Küpseta vaiksel kuumusel kuni kanakintsud on küpsed.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi