4
Vaasaämma kuldkala
« Tagasi
Allikas: Korzetsi õpiköök
Autor: Kaarel Korzets
0
kommentaari
2. Sega taldriku peal omavahel sool ning suhkur.
3. Suru kalafileed kordamööda lihapoolse osadega soola ning suhkru segu sisse.
4. Raputa fileesid kergelt - nii kukub üleliigne sool maha.
5. Keera fileed toidukilesse lihapoolsed osad üksteise vastu asetades.
6. Tõsta fileed kõrgemaservalise taldriku sisse ning aseta nad külmikusse.
7. Järgmisel päeval võta kala külmikust ning viiluta temast õhukesed viilud.
8. Aseta viilud taldrikule ning kalla neile peale pisut oliiviõli.
9. Raputa kalale peale hakitud tilli ning rosé pipart.
Tweet
« Tagasi
- - portsjonit
- 10h+15 min
Allikas: Korzetsi õpiköök
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Maailma parim kala, parimas võimalikus maitses
Koostisained
600 g | Siig |
4 spl | Sool |
1 spl | Suhkur |
Oliiviõli | |
Pipar (rose) | |
Till (värske) |
Valmistamine
1. Fileeri siig (fileerimise õpetuse leiad meie artiklite leheküljelt).2. Sega taldriku peal omavahel sool ning suhkur.
3. Suru kalafileed kordamööda lihapoolse osadega soola ning suhkru segu sisse.
4. Raputa fileesid kergelt - nii kukub üleliigne sool maha.
5. Keera fileed toidukilesse lihapoolsed osad üksteise vastu asetades.
6. Tõsta fileed kõrgemaservalise taldriku sisse ning aseta nad külmikusse.
7. Järgmisel päeval võta kala külmikust ning viiluta temast õhukesed viilud.
8. Aseta viilud taldrikule ning kalla neile peale pisut oliiviõli.
9. Raputa kalale peale hakitud tilli ning rosé pipart.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi