Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Soolasiig rosé pipraga

« Tagasi

5 1 0


  • - portsjonit
  • 10h+15 min

Allikas: Korzetsi õpiköök
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Maailma parim kala, parimas võimalikus maitses


Koostisained

600 g Siig
4 spl Sool
1 spl Suhkur
Oliiviõli
Pipar (rose)
Till (värske)

Valmistamine

1. Fileeri siig (fileerimise õpetuse leiad meie artiklite leheküljelt).
2. Sega taldriku peal omavahel sool ning suhkur.
3. Suru kalafileed kordamööda lihapoolse osadega soola ning suhkru segu sisse.
4. Raputa fileesid kergelt - nii kukub üleliigne sool maha.
5. Keera fileed toidukilesse lihapoolsed osad üksteise vastu asetades.
6. Tõsta fileed kõrgemaservalise taldriku sisse ning aseta nad külmikusse.
7. Järgmisel päeval võta kala külmikust ning viiluta temast õhukesed viilud.
8. Aseta viilud taldrikule ning kalla neile peale pisut oliiviõli.
9. Raputa kalale peale hakitud tilli ning rosé pipart.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi