0
Šokolaadimuffinid kirssidega
« Tagasi
Allikas: http://www.menuu.ee/articles/voimaitseline-rama-maestro-kupsetusmargariin/?id=13426
Autor: Rama
0
kommentaari
200 g peenestatud tumedat šokolaadi
200 g võimaitselist Rama Maestrot
200 g pruuni suhkrut
1 tl vanilliessentsi
2 muna
1 tl küpsetuspulbrit
200 g jahu
30 g kakaod
180 ml piima
Šokolaadivõid või šokolaadiglasuuri katmiseks
Väikeseid šokolaadimune kaunistamiseks
Valmistamine:
1. Kuumutage ahi temperatuurini 160°C. Määrige ümmargune 20 cm läbimõõduga koogivorm ja katke küpsetuspaberiga. Pange šokolaad mikrolaineahju sobivasse nõusse. Soojendage seda 2 minutit KESKMISEL (50%) võimsusel. Iga minuti järel segage lusikaga, kuni saate ühtlase massi. Laske veidi jahtuda.
2. Segage elektrimikseriga kokku võimaitseline Rama Maestro, suhkur ja vanilliessents, kuni saate kreemja massi. Lisage ükshaaval munad ja segage iga kord hästi läbi. Lisage jahtunud šokolaad. Segage hästi läbi.
3. Sõeluge ühte nõusse jahu, küpsetuspulber ja kakao. Segage pool saadud kuivsegust šokolaadimassiga. Lisage šokolaadimassile pool piimakogust. Seejärel lisage ülejäänud kuivsegu ja piim.
4. Pange saadud taigen lusikaga koogivormi. Siluge pind. Küpsetage 1–1,15 tundi, kuni koogi keskmesse torgatud puutikk välja tõmmates puhtaks jääb. Jätke 15 minutiks seisma, seejärel tõstke restile ja laske täielikult jahtuda.
5. Katke tort šokolaadivõi või -glasuuriga. Kaunistage šokolaadist lihavõttemunadega. Serveerige lihavõttelaual.
Tweet
« Tagasi
- 10 portsjonit
- 100 min
Allikas: http://www.menuu.ee/articles/voimaitseline-rama-maestro-kupsetusmargariin/?id=13426
Autor: Rama
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Maitsev ja pidulik šokolaaditort
Koostisained
Rama Maestro | |
200 g | Šokolaad (tume) |
Šokolaadimunad | |
200 g | Võimaitseline Rama Maestro |
200 g | Suhkur (pruun) |
1 tl | Vanilliessents |
2 tk | Muna |
1 tl | Küpsetuspulber |
200 g | Jahu (nisu) |
30 g | Kakao |
180 ml | Piim (2,5%) |
Šokolaadivõi |
Valmistamine
Koostisained:200 g peenestatud tumedat šokolaadi
200 g võimaitselist Rama Maestrot
200 g pruuni suhkrut
1 tl vanilliessentsi
2 muna
1 tl küpsetuspulbrit
200 g jahu
30 g kakaod
180 ml piima
Šokolaadivõid või šokolaadiglasuuri katmiseks
Väikeseid šokolaadimune kaunistamiseks
Valmistamine:
1. Kuumutage ahi temperatuurini 160°C. Määrige ümmargune 20 cm läbimõõduga koogivorm ja katke küpsetuspaberiga. Pange šokolaad mikrolaineahju sobivasse nõusse. Soojendage seda 2 minutit KESKMISEL (50%) võimsusel. Iga minuti järel segage lusikaga, kuni saate ühtlase massi. Laske veidi jahtuda.
2. Segage elektrimikseriga kokku võimaitseline Rama Maestro, suhkur ja vanilliessents, kuni saate kreemja massi. Lisage ükshaaval munad ja segage iga kord hästi läbi. Lisage jahtunud šokolaad. Segage hästi läbi.
3. Sõeluge ühte nõusse jahu, küpsetuspulber ja kakao. Segage pool saadud kuivsegust šokolaadimassiga. Lisage šokolaadimassile pool piimakogust. Seejärel lisage ülejäänud kuivsegu ja piim.
4. Pange saadud taigen lusikaga koogivormi. Siluge pind. Küpsetage 1–1,15 tundi, kuni koogi keskmesse torgatud puutikk välja tõmmates puhtaks jääb. Jätke 15 minutiks seisma, seejärel tõstke restile ja laske täielikult jahtuda.
5. Katke tort šokolaadivõi või -glasuuriga. Kaunistage šokolaadist lihavõttemunadega. Serveerige lihavõttelaual.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi