Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Šokolaadi-ingveriküpsised tumeda siirupiga

« Tagasi

0 0 0


  • 24 portsjonit

Allikas: Martha Stewart
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Maitsvad küpsised nii suurtele kui väikestele.


Koostisained

200 g Shokolaad (tume)
1 tl Söögisooda
115 g Või
4 dl Jahu (nisu)
1 dl Suhkur (pruun)
1 spl Ingver (värske)
1 tl Ingver (jahvatatud)
1 spl Kakao
1 tl Kaneel (pulber)
0.25 tl Nelk (jahvatatud)
0.25 tl Muskaatpähkel
1.2 dl siirup (tume)
0.5 dl Suhkur

Valmistamine

1. Tükelda šokolaad. Lahusta söögisooda 1,5 tl keevas vees.
2. Mikserda toasoe või pruuni suhkruga. Lisa värske riivitud ingver.
3. Sega teises kausis omavahel jahu, kakao, ingveripulber, kaneel, jahvatatud nelk ja muskaatpähkel. Lisa võisegule ja sega läbi.
4. Lisa lahustatud söögisooda ja siirup. Sega kõik omavahel. Seejärel lisa šokolaaditükid ja sega veelkord. Aseta taigen külmkappi vähemalt kaheks tunniks, kuid võib seista ka üleöö.
5. Vormi taignast pallid (umbes 3 cm läbimõõduga), veereta valges suhkrus ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile 5 cm vahedega. Kõige parem on taignapalle võtta jäätisekulbiga, siis tulevad kõik küpsised ühesuurused. Tegutse kiiresti, sest toasoojas hakkab taigen ruttu sulama.
6. Küpseta 165 kraadises ahjus umbes 18 minutit. Lase jahtuda 5 minutit, seejärel tõsta restile ja lase täielikult jahtuda.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi