0
Kartulisalat
« Tagasi
0
kommentaari
2) Kui on varutud peekon, pane ka see pannile
3) Samal ajal pane munad keema.
4)Tükelda keedetud kartulid, vala kanafilee sekka. Lase kuumaks minna.
5)Aseta kõik otse taldrikule, soovi korral rebi hulka jääsalat.
6)Peale tomati sektorid ja viinamarjad.
7)Tõsta võrdses koguses majonees ja hapukoor kastmeks segamini, maitsesta rohelisega, kaunista keedumuna sektoritega ja asu kohe sööma.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Väga lihtne ja maitsev salat, lisaks veel väga toitev.
Koostisained
4 tk | Kartul |
2 tk | Kanaliha (rinnafilee) |
2 tk | Muna |
2 tk | Tomat |
150 g | Viinamarjad |
1 tk | Jääsalat |
Peekon | |
Majonees | |
Hapukoor (20%) | |
Murulauk | |
Tüümian (kuivatatud) | |
Pipar | |
Sool |
Valmistamine
1)Tükelda kanafilee ja prae kiirelt kuumal pannil.Maitsesta täpselt nii, nagu meeldib: sidruni, karri, soola, pipraga.2) Kui on varutud peekon, pane ka see pannile
3) Samal ajal pane munad keema.
4)Tükelda keedetud kartulid, vala kanafilee sekka. Lase kuumaks minna.
5)Aseta kõik otse taldrikule, soovi korral rebi hulka jääsalat.
6)Peale tomati sektorid ja viinamarjad.
7)Tõsta võrdses koguses majonees ja hapukoor kastmeks segamini, maitsesta rohelisega, kaunista keedumuna sektoritega ja asu kohe sööma.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi