1
Toorjuustu-sinihallitusjuustu pirukas
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
4
kommentaari
2. Sega omavahel sulatatud või, kaerahelbed, riivitud porgandid, 0,5 tl soola, küpsetuspulber ning jahu
3. Pane tainas küpsetusvormi nii, et see kataks õhukese kihina põhja ning servasid
4. Aseta pirukavorm 10 minutiks külmkappi
5. Et piruka serv jääks krõbedam eelküpseta piruka taigent peale külmkapis olemist ahjus omakorda umbes 10 minutit 200C juures
6. Koori pirnid, eemalda neilt vajadusel südamikud ning viiluta õhukesteks viiludeks
7. Pane viilud koogivormi, murenda peale sinihallitusjuust
8. Sega omavahel munad ning koor ja maitsesta segu soola ja värskelt purustatud pipraga
9. Kalla koore-munasegu pirukale ning küpseta umbes 45 minutit 200C ahjus
10. Enne serveerimist kaunista värske tüümianiga
Tweet
« Tagasi
- 10 portsjonit
- 20+45 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
4
kommentaari
Pirukasõprade lemmik!
Koostisained
200 ml | Jahu (nisu) |
150 ml | Vahukoor (35%) |
100 g | Juust (sinihallitus) |
100 g | Kaerahelbed (kiir) |
100 g | Porgand |
100 g | Või |
2 tk | Muna |
3 tk | Pirn |
1 tl | Küpsetuspulber |
Rapsiõli | |
Tüümian (värske) | |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Riivi porgand2. Sega omavahel sulatatud või, kaerahelbed, riivitud porgandid, 0,5 tl soola, küpsetuspulber ning jahu
3. Pane tainas küpsetusvormi nii, et see kataks õhukese kihina põhja ning servasid
4. Aseta pirukavorm 10 minutiks külmkappi
5. Et piruka serv jääks krõbedam eelküpseta piruka taigent peale külmkapis olemist ahjus omakorda umbes 10 minutit 200C juures
6. Koori pirnid, eemalda neilt vajadusel südamikud ning viiluta õhukesteks viiludeks
7. Pane viilud koogivormi, murenda peale sinihallitusjuust
8. Sega omavahel munad ning koor ja maitsesta segu soola ja värskelt purustatud pipraga
9. Kalla koore-munasegu pirukale ning küpseta umbes 45 minutit 200C ahjus
10. Enne serveerimist kaunista värske tüümianiga
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi