Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Sidruni-beseekook

« Tagasi

5 1 3



Autor:

Tegid seda toitu?


3
kommentaari

Magushapuka sidrunikreemiga hõrk beseekook ei jäta kedagi külmaks.


Koostisained

200 g Või
3 dl Jahu (nisu)
3 dl Suhkur
2 spl Vesi (külm)
5 tk Munakollane
3 tk Munavalge
2 tk Sidrun
Sool

Valmistamine

Valmista muretaigen:
1. Tükelda 125 g võid.
2. Sega omavahel 3 dl jahu ja 1 spl suhkrut. Lisa võitükkidele ja näpi need jahuga sõmeraks. (võib ka noaga hakkida või mõnda muud kavalat vidinat kasutada)
3. Lisa 2 spl külma vett ja sõtku kiirelt ühtlaseks massiks.
4. Suru taigen koogivormi põhja ja äärtele ja aseta külmkappi vähemalt pooleks tunniks.
5.Küpseta 200 kraadises ahjus u 10 minutit, kuni koogipõhja servad on kergelt kuldpruunid.
6. Pintselda koogipõhi kergelt munavalgega üle.
Sidrunikreem:
7. Kuumuta veevannil 5 munakollast, 1,5 dl suhkrut, 2.sidruni riivitud koor ja mahl.Sega pidevalt kuni segu pakseneb (umbes 8-10 min).
8. Võta kreem veevannilt ära ja sega sisse tükeldatud 75 g võid.
Beseekate:
9. Vahusta 3 munavalget ja näpuotsatäis soola tugevaks vahuks.
10. Seejärel nirista juurde ülejäänud suhkur ja vahusta veel 2 minutit.
11. Laota koogipõhjale kõigepealt sidrunikreem, seejärel munavalgevaht.
Küpseta 175 kraadises ahjus u 15 minutit. Serveeri külmalt.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi